• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός δεκάδας ο Luthi
Μάθαμε αρκετά πράγματα πάνω στην μοτοσυκλέτα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Νέα 25/06/2010 - 08:01

Βλέποντας το όνομά του στην 19η θέση της κατάταξης την πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Assen δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος ο Tom Luthi της Interwetten Honda Moto2. Πολλά πράγματα και λύσεις για την μοτοσυκλέτα είχε να δοκιμάσει το επιτελείο της ομάδας του που δυστυχώς τους κατεύθυνε προς την λανθασμένη κατεύθυνση. Η ομάδα δεν είχε συγκεντρώσει την προσοχή της στην επίτευξη του καλύτερου χρόνου την πρώτη ημέρα και πιστεύει ότι αυτό το αποτέλεσμα θα αλλάξει την Παρασκευή. 

 

“Γεμίσαμε το χρόνο των δοκιμών με τις δοκιμές πολλών διαφορετικών πραγμάτων. Αυτά ήταν πάρα πολλά και κατεύθυναν την ομάδα προς λάθος κατεύθυνση. Φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τους χρόνους μου αλλά ξέρουμε από που προήλθε κι αύριο, ημέρα Παρασκευή, δεν θα συμπεριλάβουμε άλλες δοκιμές στο χρόνο μας,” δήλωσε ο Luthi. 

 

O manager της ομάδας Terrel Thien ανάφερε ότι έκαναν πολλές δοκιμές για να δουν πως συμπεριφέρεται σ’αυτές η μοτοσυκλέτα της Moriwaki. “Δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτα απολύτως σήμερα, την πρώτη ημέρα δοκιμών. Μάθαμε αρκετά πράγματα πάνω στην μοτοσυκλέτα που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα κι ευελπιστούμε ότι θα μας είναι χρήσιμα στο μέλλον.”

Επόμενο άρθρο »

Σε υψηλό ρυθμό ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Διατηρεί το περσινό πιρούνι ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα