• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε υψηλό ρυθμό ο Elias
Καταλάβαμε τι χρειάζεται να αλλάξουμε στην μοτοσυκλέτα MD600 της Moriwaki.
Νέα 25/06/2010 - 08:08

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Moto2, Toni Elias ξαναβρήκε το γρήγορο ρυθμό του στην Ολλανδική πίστα έπειτα από την απογοητευτική του εμφάνιση στο Silverstone.  

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι. Οι δοκιμές που είχαμε κάνει στο Mugello και στο Silverstone δεν ήταν αρκετά καλές και δεν έχουμε περιθώριο να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Καταλάβαμε τι χρειάζεται να αλλάξουμε στην μοτοσυκλέτα MD600 της Moriwaki και αφού κάναμε ένα μικρό βήμα πίσω ξαφνικά η συνταγή δούλεψε. Άμεσα βρέθηκα να γυρνάω στο γρήγορο ρυθμό μου και όλα δείχνουν καλά. Φυσικά γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε αρκετή δουλειά ώστε να μπορέσουμε να τα πάμε εξίσου καλά στις κατατακτήριες δοκιμές για να εξασφαλίσουμε μία καλή θέση στη σχάρα της εκκίνησης.” 

 

Χαρούμενος για τον Elias ήταν και ο manager της ομάδας του Fausto Gresini. “Εργαστήκαμε πολύ πάνω στην μοτοσυκλέτα για να βρούμε τι χρειάζεται να αλλάξουμε ώστε να βρει ξανά το γρήγορο ρυθμό του ο Elias. Είμαι χαρούμενος για τον Elias και την ομάδα του γιατί όλοι τους έχουν εργαστεί σκληρά και δικαιούνται να βρίσκονται στη θέση που τους αξίζει.”

Επόμενο άρθρο »

Έβγαλε τον ώμο του ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός δεκάδας ο Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα