• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με αυτοπεποίθηση πάει ο Lorenzo στο Montmelo
Θα προσπαθήσει να νικήσει,για να το γιορτάσει με όλους του τους οπαδούς
Νέα 29/06/2010 - 12:18

Στην Catalunya πέρυσι έγινε το θεαματικότερο προσπέρασμα της χρονιάς, όταν ο Valentino Rossi προσπέρασε στην τελευταία κυριολεκτικά στροφή τον Jorze Lorenzo, από ένα σημείο που φαινόταν αδύνατον ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και άρπαξε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, στο GP της πατρίδας του.

Φέτος ο οδηγός της Fiat Yamaha πηγαίνει στο Montmelo με την αυτοπεποίθηση του κυρίαρχου και του πρωτοπόρου στην βαθμολογία.

 

“To Montmelo είναι πολύ ξεχωριστή πίστα για μένα. Είναι κοντά στη Mallorca (εκεί βρίσκεται το σπίτι του Lorenzo) και μπορώ να νιώσω την υποστήριξη του κόσμου. Την περασμένη χρονιά έχασα στην τελευταία στροφή, αλλά τώρα θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο βάθρο (στο πρώτο σκαλί), για να γιορτάσουμε μαζί με όλους μου τους οπαδούς”.

 

“Έχουμε μεγάλη διαφορά στην βαθμολογία και αυτό μας δίνει σιγουριά και μας επιτρέπει να είμαστε ήρεμοι, η ομάδα πάντως θα εξακολουθήσει να εργάζεται στο ίδιο επίπεδο, είμαι βέβαιος. Έχουμε ακόμη δώδεκα αγώνες, θα πρέπει να διασκεδάσουμε το Montmelo τώρα, μετά από αυτούς τους τρείς διαδοχικούς αγώνες, κερδίζουμε ένα μικρό διάλειμμα μιας εβδομάδας για τους υπόλοιπους”.

Επόμενο άρθρο »

Νέο Superbike από την Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Θα συμμετέχει ο Melandri στο GP της Catalunya

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα