• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Fermin Aldeguer, πριν την βροχή
Νέα 24/10/2025 - 11:53

Ο τελευταίος αγώνας του Ασιατικού σκέλους του Πρωταθλήματος λαμβάνει χώρα στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, όπου η βροχή έκανε ξαφνικά και έντονα την εμφάνισή της, στα τελευταία 13 λεπτά, των Πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας. 

Αρκετοί αναβάτες βγήκαν με τα βρόχινα ελαστικά στα τελευταία λεπτά και έκαναν και δοκιμαστικές εκκινήσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, χωρίς φυσικά να βελτιωθούν οι χρόνοι.  

Πριν την βροχή, ήταν ο Fermin Aldeguer που βρισκόταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου, κάνοντας 2:00.199, με τον Francesco Bagnaia να έχει ένα καλό πρωινό Παρασκευής (όπως και στο Phillip Island) και να παίρνει τη δεύτερη θέση, 256 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από τον αναβάτη της Gresini Ducati.  

Ο Joan Mir συνεχίζει να δείχνει την δυναμική της Honda, με την τρίτη θέση, ενώ ο Pol Espargaro συνεχίζει να εντυπωσιάζει ως αντικαταστάτης του Maverick Viñales, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Marco Bezzecchi, που συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα. 

Έκτος ήταν ο Luca Marini, με τους Alex Marquez και Fabio Quartararo να ακολουθούν.  

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jack Miller και Pedro Acosta.  

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto2 Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Moto3 Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ