• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto2 Δοκιμές
Στην πρώτη θέση ο Manuel Gonzalez
Νέα 24/10/2025 - 12:02

Μπορεί ο Jake Dixon να πέτυχε νέο ρεκόρ κατά τη διάρκεια των Πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών, όμως ήταν ο Manuel Gonzalez που κυριάρχησε κατά τις απογευματινές Δοκιμές της Moto2 στη Sepang.  

O Ισπανός έφτασε πολύ κοντά στο ρεκόρ του Βρετανού - και μόνο ένα μικρό γλίστρημα στην 15η στροφή απέτρεψε το θρίαμβό του.  

Σε κάθε περίπτωση, πήρε την πρώτη θέση, με το χρονόμετρο να σταματάει στα 2:04.166, 52 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Dixon, ο οποίος για άλλη μια φορά δείχνει έναν εκπληκτικό ρυθμό ενός γύρου.  

Ο Albert Arenas συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα, με τους Barry Baltus και Daniel Holgado να ακολουθούν.  

Έκτος ήταν ο ομόσταυλός του, David Alonso, με τους Aron Canet και Alex Escrig να ακολουθούν.  

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Tony Arbolino και Diogo Moreira, ενώ μαζί τους στις Δεύτερες Κατατακτήριες προκρίνονται απευθείας οι Filip Salac, Daniel Muñoz, Izan Guevara και Collin Veijer.  

Επόμενο άρθρο »

Sepang: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ