• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Luthi βόλτα με την Moriwaki MD600 στην Βιέννη
Έτοιμος να επανέλθει δυναμικά...
Νέα 09/08/2010 - 13:02

.

Ben Spies, Mika Kallio and Alex de Angelis

Το καλοκαιρινό διάλειμμα έχει τελειώσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινάει σπό τη μέση με επόμενο αγώνα, αυτόν στην πίστα του BRNΟ της Τσεχίας στις 15 Αυγούστου.

 

Ο Ελβετός Tom Lüthi ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι δοκιμές στην πίστα του BRNO μετά από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Του αρέσει η χάραξη της πίστας και ιδίως επειδή είναι μια από τις γρηγορότερες του Π.Π. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα συνεχίσει την καλή απόδοσή του και σε αυτόν τον αγώνα έχοντας ένα καλό αποτέλεσμα, προσδοκώντας σε ένα βάθρο.

 

Την Tετάρτη ο Luthi θα κάνει βόλτες με τη Moriwaki MD600 στους δρόμους της Βιέννης με 3 ακόμη οδηγούς του MotoGP, Ben Spies, Mika Kallio & Alex De Angelis, από την Moto2 τους Toni Elias, Karel Abraham και Julian Simon και από τα 125 τους Marc Marquez, Randy Krummenached και Bradley Smith. Επειδή η έδρα της Interwetten είναι αυστριακή, ο Luthi θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

 

Ο ίδιος ο Luthi δήλωσε:

"Επανέρχομαι μετά από τις καλοκαιρινές μου διακοπές "με γεμάτες τις μπαταρίες" και έχοντας αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό μου. Αναμένω τον αγώνα στην πίστα του BRNO και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να διεκδικήσω και πάλι μια θέση στο βάθρο".

Επόμενο άρθρο »

To βάρος της εξέλιξης στις πλάτες του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi – Burgess εκτός εξέλιξης Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα