• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To βάρος της εξέλιξης στις πλάτες του Lorenzo
Γύρισε από την Καραϊβική έτοιμος για μάχη
Νέα 10/08/2010 - 13:06

 

Ο Jorge Lorenzo φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στη συνήθειά του να φυτεύει σημαίες και τώρα το έκανε και εκτός πίστας στις ακτές Santo Domingo, στις διακοπές του, που πρώτο το site μας αποκάλυψε, την ημέρα που έφυγε για εκεί ο Ισπανός οδηγός.

Τη σημερινή φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στο facebook, αφού είναι γνωστό ότι ασχολείται αρκετά με αυτού του είδους την κοινωνική δικτύωση. Όπως είπε με τη φωτογραφία αυτή εύχεται καλές διακοπές σε όλους και τους θυμίζει ότι το MotoGP είναι έτοιμο να προσφέρει συγκινήσεις από την Παρασκευή στην πίστα του Brno.

Εκεί ο Lorenzo δεν θα είναι μόνο ο προηγούμενος στη βαθμολογία, αλλά και ο προηγούμενος στην ιεραρχία της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, όσον αφορά την εξέλιξη της Μ1 από δω και πέρα.

 

Σίγουρα ο νεαρός Ισπανός νιώθει ότι έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση του σχεδίου του: Ήλθε στην Yamaha μετά από ένα ιδιωτικό τεστ που έγινε στην πίστα της Almeria όταν ακόμη αγωνιζόταν στα 250 με την Aprilia.

Στις δύο πρώτες σεζόν κατάφερε να πιέσει τον «βασιλιά» Valentino Rossi και παρά το ότι έχασε και τις δύο αυτές χρονιές, τελικά βρίσκεται από πάνω! Τώρα βέβαια ξεκινά ένα ακόμη δύσκολο μέρος του έργου.

Από το Brno και μετά ο Rossi θα είναι ένας ακόμη αντίπαλος στην πορεία του προς τον τίτλο και μάλιστα με δίψα για νίκες, τη στιγμή που ο Jorge θα πρέπει να προσέχει τη βαθμολογία. Μάλιστα τη στιγμή που εκτός αυτού ο Ισπανός θα έχει την πλήρη ευθύνη της εξέλιξης της Yamaha M1 στους ώμους του.

Δύσκολα τα πράγματα αφού θα πρέπει να περιορίσει τους εγωισμούς του, τουλάχιστον μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον Τίτλο.

Μετά θα δούμε τις πραγματικές μάχες!

Επόμενο άρθρο »

Repsol Honda: Ανάρρωσε ο Dani Pedrosa από τον τραυματισμό του

« Προηγούμενο άρθρο

O Luthi βόλτα με την Moriwaki MD600 στην Βιέννη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα