• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αlbacete Live Ημιτελικός: 10ος ο Notis, με 3ο ταχύτερο γύρο!
Ο Έλληνας εντυπωσίασε και δέχτηκε συγχαρητήρια και από τους αντιπάλους
Νέα 23/10/2010 - 19:38

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Νότης Παπαπαύλου, ο 10χρονος οδηγός μας (φωτ. 4), έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα στην πρώτη Ημιτελική σειρά του Honda NSF100 HRC Trophy.

Ο Notis δεν ξεκίνησε καλά στην εκκίνηση (φωτ. 2), όμως στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν 10ος, στην ουρά του πρώτου γκρουπ, που αποτελείτο από 10 ίδιες Honda NSF100, με ίδια λάστιχα της Sava. Το απόλυτο ενιαίο λοιπόν και ο Έλληνας οδηγός σημείωσε στην προσπάθειά του να πιάσει τους πρώτους, τον ταχύτερο γύρο με 2’07.406. Στον επόμενο γύρο κατέβασε ακόμη περισσότερο τον χρόνο σε 2’07.134. Εκεί άρχισε τις επιθέσεις στον 11χρονο Σουηδό Jesper Pellijeff, που του έκλεινε τις γραμμές, χωρίς αντιαθλητικό τρόπο. Ήταν μια ωραία μάχη!

Στον 5ο και τελευταίο γύρο ο Notis κατέβασε και άλλο το χρόνο του στο 2’07.014, όμως και ο Jesper σημείωσε 2’06.778 και πήρε την 9η θέση που οδηγεί στον Μεγάλο Τελικό. Ο καλύτερος χρόνος του Ημιτελικού έγινε επίσης στον τελευταίο γύρο, από τον 12χρονο Ισπανό Aaron Espana Jimenez, με 2'06.623 και ο Notis τελικά έχει τον 3ο καλύτερο χρόνο γύρου. Η διαφορά του από τον πρώτο, τον 12χρονο Ιάπωνα Eiki Watanabe στη γραμμή του τερματισμού είναι μόλις 1.402 δευτερόλεπτα! Στην ευθεία με 113,68 χλμ/ώρα (φωτ. 3) έχει την 3η καλύτερη τελική. Μάλιστα και οι τρεις πρώτοι έχουν χειρότερο χρόνο ταχύτερου γύρου από τον δικό μας οδηγό!

2. Εκκίνηση
2. Εκκίνηση

Επίσης ο 13χρονος Luca Marini (φωτ. 5) έπεσε στον 2ο γύρο και έτσι αύριο θα είναι και πάλι αντίπαλος του "Notis" στον πρώτο αγώνα της ημέρας, τον Μικρό Τελικό του Honda NSF100 HRC Trophy. Επίσης ο 12χρονος Remy Gardner (φωτ. 6) θα αγωνιστεί μαζί τους με ταχύτερο γύρο 2'11.353.

3. Ευθεία
3. Ευθεία

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο 8ος και 9ος του δεύτερου ημιτελικού, έκαναν σαφώς χειρότερους χρόνους από τον Έλληνα οδηγό, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορούσε να προκριθεί εύκολα αν είχε κληρωθεί στον Β’ Ημιτελικό.

Τώρα όμως είναι το φαβορί για νίκη αύριο στον Μικρό Τελικό, κάτι που ο Νότης Παπαπαύλου και όλη η ομάδα (φωτ. 7) αντιμετωπίζει θετικά. Ειδικά όταν μετά τον αγώνα σήμερα δέχτηκε τα ειλικρινή συγχαρητήρια και του Σουηδού «αντιπάλου», αλλά και πολλών Ιταλών συναθλητών του, που τον ήξεραν από το ιταλικό Πρωτάθλημα.

Βέβαια και οι άνθρωποι του HRC (ίσως αυτό είναι και το πιο σημαντικό), άρχισαν να βλέπουν τον «μικρό» μας με άλλο μάτι!, αφού μάλιστα είναι και ο ταχύτερος από τους 5 δεκάχρονους του Αγώνα.

4. Πριν την εκκίνηση
4. Πριν την εκκίνηση

 

5. Luca Marini
5. Luca Marini
6. Remy
6. Remy
7. Eλληνική Ομάδα
7. Eλληνική Ομάδα
8. Γιώργος και Νότης Παπαπαύλου
8. Γιώργος και Νότης Παπαπαύλου
9. Νότης και Βαγγέλης Λουκόπουλος της HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ
9. Νότης και Βαγγέλης Λουκόπουλος της HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ
10. Νότης και Δημήτρης Διατσίδης
10. Νότης και Δημήτρης Διατσίδης

Επόμενο άρθρο »

O Spies στην Yamaha μέχρι το 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Αlbacete Live Φωτογραφικό: Η κόντρα Notis – Luca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα