• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Spies στην Yamaha μέχρι το 2012
Θα βοηθήσει στην εξέλιξη της Μ1 των 1000cc
Νέα 24/10/2010 - 00:33

O Ben Spies πρόσφατα εξέφρασε τους προβληματισμούς του σχετικά με το ρόλο που θα παίξει την επόμενη χρονιά στην προετοιμασία του εδάφους για την νέα εποχή των 1000cc. Έτσι πίεσε την διοίκηση της ιαπωνικής εταιρίας, ώστε να έχει νωρίς τις απαντήσεις. Όπως είναι γνωστό στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, ο Αμερικανός θα οδηγήσει την εργοστασιακή Μ1, δίπλα στον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo. Όμως μέσα στο 2011 θα γίνεται και η εξέλιξη της νέας Μ1. 

Η Yamaha Racing ξέρει τι θα κάνει στα WSBK με το νέο δίδυμο Melandri - Laverty και στο MotoGP οι διοίκηση θέλει σταθερότητα και αυτός είναι ο λόγος που το συμβόλαιο του Ισπανού οδηγού είναι δύο χρόνων, για το 2011 και 2012.

Ο Lin Jarvis λοιπόν τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα και είπε καθαρά ότι η εταιρία θέλει τον Ben Spies και για το 2012, τουλάχιστον. Έτσι σύντομα περιμένουμε την επέκταση της συμφωνίας για το 2012 και με option για το 2013.

Η μητέρα του, η Mary Spies θα είναι μάλλον ευχαριστημένη από την εξέλιξη, διαφορετικά πιστεύει ότι να κάτι δεν πάει καλά στις διαπραγματεύσεις, θα υπάρχουν αρκετοί άλλοι που θα θέλουν τις υπηρεσίες του γιού της.

Η ίδια έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει καλά και στο ρόλο του μάνατζερ για τα συμβόλαια του Αμερικανού.

 

Επόμενο άρθρο »

Αlbacete Live: O Νotis 4ος στον Μικρό Τελικό

« Προηγούμενο άρθρο

Αlbacete Live Ημιτελικός: 10ος ο Notis, με 3ο ταχύτερο γύρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα