• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η MARC VDS και η SUTER RACING εξελίσσουν μαζί
Η συμφωνία των δύο μερών, προς όφελος του Redding
Νέα 15/11/2010 - 16:06

H Marc VDS Racing Team και η Suter Racing συμφώνησαν στην επιμήκυνση της συμφωνίας τους για εξέλιξη στην νέα κατηγορία Moto2 και για το 2011. Έτσι η Marc VDS Racing Team, με έδρα το Βέλγιο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας Suter Moto2, την οποία το 2011 θα οδηγούν για λογαριασμό της ομάδας οι Scott Redding και Mika Kallio. 

Ο Team Manager της ομάδας, Michael Bartholemy δήλωσε:

«Η Suter MMX αποδείχθηκε ένα ανταγωνιστικό πακέτο για το ξεκίνημα της χρονιάς και η διαρκής εξέλιξη από τον Eskil Suter και την ομάδα του, μέσα στη χρονιά, το κράτησαν ανταγωνιστικό μέχρι το τέλος. Με τον Scott Redding και τον Mika Kallio έχουμε μια πραγματική ευκαιρία να παλέψουμε για τον Τίτλο το 2011 και αυτή η νέα συμφωνία για την εξέλιξη με την Suter Racing εγγυάται ότι θα ξεκινήσουμε τη χρονιά με το όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικό πακέτο».

 

Επιπρόσθετα (όπως έγινε φανερό και από το Misano), η Marc VDS Racing Team θα συνεργαστεί με την Suter Racing στην εξέλιξη από της πλευράς της Ελβετικής εταιρίας της μοτοσυκλέτας για το MotoGP, που θα έχει κινητήρα της BMW. Η Suter MotoGP έχει σχεδιαστεί σύμφωνας με τους κανονισμούς για το 2012 που θα επιτρέπουν στις ομάδες να έχουν κινητήρες 1000cc που θα περιβάλλονται από πρωτότυπα πλαίσια.

Ο Marc van der Straten, Πρόεδρος της ομάδας Marc VDS Racing Team είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κάναμε μια τέτοια συμφωνία με την Suter Racing που δίνει στην ομάδα μας τη δυνατότητα να έχει σημαντικό ρόλο στη συνεχή εξέλιξη και των δύο μοτοσυκλετών, των Suter MotoGP και Moto2 και έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

 

Από τη μεριά του ο Eskil Suter, Διευθύνων Σύμβουλος της Suter Racing, απάντησε:

«Η Marc VDS Racing Team ήταν μια νέα ομάδα στο Grand Prix paddock στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά ήδη καθιερώθηκαν ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Moto2. Η πληροφόρηση που θα έχουμε από μια έμπειρη ομάδα με top οδηγούς όπως ο Μika Kallio και ο Scott Redding είναι καθοριστική για τα διαδικασία εξέλιξης, σε ένα τόσο τρελά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Moto2. Η συμμετοχή της ομάδας στο δικό μας MotoGP project έχει ισοδύναμη σημασία, αφού φέτος δουλεύουμε για να αναπτύξουμε μια μοτοσυκλέτα που θα είναι ανταγωνιστική το 2012».

 

Η εξέλιξη αυτή, θα βοηθήσει τους οδηγούς της ομάδας, αφού θα έχουν τα βελτιωμένα πράγματα πρώτοι, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς της κατηγορίας, που χρησιμοποιούν πλαίσιο της Suter. O Scott Redding λοιπόν, που θεωρείται του χρόνου στα 18 του από τα φαβορί της κατηγορίας, έχει ένα ακόμη λόγο να είναι αισιόδοξος. Και εμείς θα παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, αφού άλλωστε προς το παρόν είμαστε οι μόνοι δημοσιογράφοι παγκοσμίως που την έχουμε οδηγήσει!

 

Επόμενο άρθρο »

Vale – M1: μια σχέση πάθους με 4ΠΠ και 46 νίκες!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών και ο Σάκης Συνιώρης βοηθούν άτυχο συνάνθρωπό μας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα