• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η HONDA στο ATHENS SUPERCROSS 2010
Β. Σιαφαρίκας, Μ. Σκύβαλος, Π. Παπίλας, Cole Siebler,Stefano Dami, οι οδηγοί της “ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ”
Νέα 17/11/2010 - 18:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Honda πιστή όπως πάντα στον κορυφαίο θεσμό του Athens Supercross, υποστηρίζει και συμμετέχει στο φετινό event που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 20 και 21 Νοεμβρίου. 

Η Honda Racing Hellas (Off Road Team) θα βρίσκεται εκεί κάτω από την τεχνική υποστήριξη του Γ. Κουτσουμπού με τις εξείς συμμετοχές:

Β. Σιαφαρίκας (Πανελλήνιος πρωταθλητής enduro 2010),

Μ. Σκύβαλος,

Π. Παπίλας.

Ειδικά γι αυτόν τον αγώνα η Honda εξασφάλισε την συμμετοχή δύο κορυφαίων ξένων αναβατών που θα αγωνιστούν και τις δύο ημέρες για την “ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ” και την Honda Racing Hellas, τους:

Cole Siebler, (ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ) - CRF 450R # 8

Stefano Dami, (ΙΤΑΛΟΣ) - CRF 450, # 511

 

 

Μια μικρή έκθεση καινούργιων και μεταχειρισμένων “χωμάτινων” μοτοσυκλετών σας περιμένει ζωντανά μέσα στο στάδιο. Κατά την διάρκεια του αυτού του διημέρου όλοι οι φίλοι του Athens Supercross θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές των χωμάτινων μοντέλων της Honda αλλά και την δυνατότατα να αποκτήσουν μια από τις μεταχειρισμένες (προηγούμενων ετών) σε πραγματικά εκπληκτικές τιμές. Πρέπει να τονίσουμε ότι οι προσφορές θα ισχύουν μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου και αφορούν πολύ περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

 

Red in action... 

Επόμενο άρθρο »

FREE VIDEO: Ο Rossi μιλάει στην TV μετά την εγχείρηση

« Προηγούμενο άρθρο

O Stuart Shenton αφήνει την Suzuki μετά από 19 χρόνια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα