• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέo ρεκόρ bandwidth τον Νοέμβριο για το motograndprix.gr
Στην πρώτη θέση της ενημέρωσης για την μοτοσυκλέτα
Νέα 02/12/2010 - 00:40

Το www.motograndprix.gr συνεχίζει την φοβερή του πορεία και τον μήνα που μας πέρασε. 

Τις δύο ημέρες που ο Valentino Rossi οδήγησε την Ducati στην Βαλένθια διαβάστηκαν 24,063 σελίδες (Page Views) την Τρίτη και 30,026 την Τετάρτη, που είναι το ρεκόρ της φετινής χρονιάς, για μια ημέρα.

Συνολικά τον Νοέμβριο το site μας είχε 148,832 επισκέψεις (Visits), από 40,590 μοναδικούς χρήστες (Unique Visitors), oι οποίοι διάβασαν 290,338 σελίδες (Page Views) και έμειναν κατά μέσο όρο 148’’ δευτερόλεπτα ο καθένας σε κάθε επίσκεψη. Τα κτυπήματα (Hits) ήταν 14,615,208 ενώ το Bandwidth των 416,621,511 KB που χρησιμοποιήθηκε, αποτελεί ρεκόρ στον τομέα αυτό, χάρις στα ωραία και αποκλειστικά video που μπορούν να βλέπουν οι αναγνώστες.

 

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες του site που μας δείχνουν την προτίμησή τους και υποσχόμαστε ακόμη πιο έγκυρη και άμεση ενημέρωση για τη συνέχεια. Από αυτόν το μήνα θα υπάρχουν αρκετά περισσότερα τεστ μοτοσυκλετών και όχι μόνο Supersport. Επίσης ακόμη περισσότερα νέα της αγοράς και των προϊόντων και ό,τι άλλο ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας.

Και όλα αυτά εν αναμονή της μεγάλης αποκλειστικότητας στις 10 Ιανουαρίου, με την πρόσκληση που έχουμε για το Wrooom του 2011, τη μεγάλη γιορτή της Ducati και της Ferrari, στην Madonna Di Campiglio στις Ιταλικές Άλπεις, όπου θα συναντήσουμε τον Valentino Rossi για πρώτη φορά στα κόκκινα, τα επίσημα χρώματα της ομάδας του. Μαζί βέβαια θα είναι ο Nicky Hayden, o Fernando Alonso και ο Felipe Massa.

 

Επόμενο άρθρο »

Lauren Vickers: Paddock Girl of the Year

« Προηγούμενο άρθρο

Bradley Smith: «Sorry Mr. Poncharal, κατέστρεψα την μοτοσυκλέτα!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα