• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lauren Vickers: Paddock Girl of the Year
Η εντυπωσιακή Αυστραλέζα μάγεψε τους πάντες φέτος
Νέα 02/12/2010 - 17:24

Το Paddock Girl που βλέπαμε σε όλους τους αγώνες του 2010, στο πλευρό του Randy De Puniet, είναι η Lauren Vickers, η 24χρονη από την Αυστραλία, που είχε πρωτοπαρουσιάσει παγκοσμίως το site μας, στο GP του Estoril τον Οκτώβριο του 2009. 

Έκτοτε η πανύψηλη Lauren βρίσκεται δίπλα στον Γάλλο οδηγό, όχι μόνο προσφέροντας τις υπηρεσίες της για την ομάδα Honda LCR, αλλά και ως ο άνθρωπος με τον οποίο συζεί στο σπίτι του στην Ανδόρα. Βέβαια η Lauren Vickers είναι ένα γνωστό παγκοσμίως μοντέλο, αφού δουλεύει ήδη από 11 χρόνων!

Το 2008 κέρδισε τον διαγωνισμό «Best Model Australia» και ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο σε ανάλογους διαγωνισμούς μοντέλων. Μιλάει Ιταλικά, εκτός από την μητρική της γλώσσα και τώρα μαθαίνει Γαλλικά και Ισπανικά.

Σύμφωνα με ψηφοφορίες διαφόρων sites παγκοσμίως ανακηρύχτηκε φέτος «Paddock Girl of the Year», κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους! Μάλιστα βρεθήκαμε μαζί της στο νέο της box για την επόμενη χρονιά, αυτό της Pramac Ducati, στο οποίο την υποδέχτηκαν πολύ θερμά.

Θα την βλέπουμε λοιπόν το 2011 σε λιγότερο αποκαλυπτικές πόζες (αφού το Playboy παραμένει χορηγός της Honda LCR), στα ασπρο-πράσινα χρώματα, της ενεργειακά ευαίσθητης Pramac.

Μέχρι τότε πάρτε μια καλή γεύση από φωτογραφίες της στο paddock, αλλά και από άλλες της δουλειές!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Το πρόγραμμα αγώνων για το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Νέo ρεκόρ bandwidth τον Νοέμβριο για το motograndprix.gr

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα