• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To test της Jerez τελείωσε και η GP11 πάει Μαλαισία
Οι Rossi – Hayden θα πουν αν έγινε το βήμα μπροστά
Νέα 20/01/2011 - 00:40

 

Η ομάδα του τεστ της Ducati Test ξεκίνησε νωρίς στις 11:30 στην πίστα της Jerez, αφού η 3η ήταν η καλύτερη από τις τρεις μέρες, χωρίς πρωινή ομίχλη. Έτσι ο Vittoriano Guareschi και ο Franco Battaini είχαν αρκετό χρόνο για να συμπληρώσουν το προγραμματισμένο τεστ με την GP11, όπως το είχε σχεδιάσει ο Filippo Preziosi. Η Ιταλική μοτοσυκλέτα θα βρεθεί στα χέρια των εργοστασιακών οδηγών της Ducati Marlboro Team στην Μαλαισία από τη 1 έως τις 3 Φεβρουαρίου.

 

Ο Vittoriano Guareschi τελείωσε τη δουλειά του στις 4 το απόγευμα, μετά από 61 γύρους, ενώ ο Franco Battaini συνέχισε μέχρι τις 6 «γυρνώντας» τελικά 90 φορές την Ισπανική πίστα.

Ο Filippo Preziosi δήλωσε:

«Ήμασταν τυχεροί με τον καιρό που μας επέτρεψε να τεστάρουμε και τις τρεις ημέρες. Βρήκαμε δύο συνδυασμούς ρυθμίσεων που ο Vittoriano θεωρεί ότι κάνουν για την αίσθηση του μπροστινού και για την είσοδο της στροφής. Με τον Franco βρήκαμε κάποιες ενδιαφέρουσες λύσεις και για το κοντρόλ σούζας (anti-wheelie) και για το κοντρόλ πρόσφυσης (traction control). Ήμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έγινε, αν και ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με τεχνικές λύσεις που δοκιμάστηκαν σε διαφορετική πίστα και σε διαφορετικές συνθήκες, σε σχέση με αυτές στην Sepang. Μόνο όταν ο Valentino και ο Nicky δοκιμάσουν και αξιολογήσουν τις λύσεις αυτές θα είναι δυνατόν να επιβεβαιώσουμε περισσότερο και να καταλάβουμε το αν κάναμε ένα βήμα μπροστά και αν ναι το πόσο μεγάλο ήταν αυτό το βήμα.»

 

Συνεχίζεται λοιπόν η ανησυχία στην Ducati για το αν πραγματικά πηγαίνουν προς την σωστή κατεύθυνση και με δεδομένο ότι ο Valentino – λόγω φυσικής κατάστασης – δεν θα μπορεί να κάνει 100% σωστή αξιολόγηση στην Μαλαισία, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι στον πρώτο αγώνα όλα θα είναι έτοιμα για τη διεκδίκηση της νίκης.

Επόμενο άρθρο »

Ο John Hopkins ξανά με την Crescent Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Η «συγγνώμη» από τον Carl Fogarty

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα