• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο John Hopkins ξανά με την Crescent Suzuki
Θα συμμετέχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes
Νέα 20/01/2011 - 11:29

Οι φήμες που ακούγονταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες για τη συμμετοχή του John Hopkins με την ομάδα της Crescent Suzuki στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes (BSB) έγιναν πραγματικότητα καθώς ο J. Hopkins υπέγραψε με την ομάδα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο κ. Jack Valentine, Team Manager της Crescent Suzuki.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Hopkins θα κάνει δοκιμές εξέλιξης στην Ισπανία και τον προσεχή Μάρτιο θα συμμετέχει στον αγώνα του WSBK που θα διεξαχθεί στο Donington, πριν ξεκινήσουν αυτοί του Βρετανικού Πρωταθλήματος Superbikes τον Απρίλιο, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στο Brands Hatch. O ίδιος δήλωσε σχετικά:

 

«Ανυπομονώ να δουλέψω πάλι με τους ανθρώπους της Crescent και να συμμετέχω στο Πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά αλλά ξέρω ότι θα συνεργαστώ με μια σημαντική ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα. Υπάρχουν νέες πίστες που πρέπει να τις μάθω αλλά αυτό δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Καθώς έχω πάθος για το motocross περιμένω εναγωνίως τον αγώνα στο Cadwell Park! Έχω δει φωτογραφίες από αγώνες που έχουν γίνει εκεί και προσμένω να έρθει η ώρα διεξαγωγής του».

»Γνωρίζω ότι το επίπεδο ανταγωνισμού στο Πρωτάθλημα είναι υψηλό» συνέχισε ο Hopkins. «Δεν έχω τρέξει ξανά με τους υπόλοιπους αναβάτες που λαμβάνουν μέρος σε αυτό και ανυπομονώ να ανταγωνιστώ μαζί τους. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά καθώς είμαι μέλος μιας από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού και θα είμαστε εγκαίρως έτοιμοι για το Πρωτάθλημα» κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Προετοιμάζεται έντονα ο Toni Elias

« Προηγούμενο άρθρο

To test της Jerez τελείωσε και η GP11 πάει Μαλαισία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα