• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζεται έντονα ο Toni Elias
... για τη συμμετοχή του στο MotoGP
Νέα 20/01/2011 - 18:32

Βασικός παράγοντας για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2010 στην κατηγορία Moto2 είναι η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασής του. Την 1η Φεβρουαρίου o Toni Elias αναμένεται να ξεκινήσει τις δοκιμές στη Μαλαισία με την LCV Honda RC212V και για να είναι έτοιμος ασχολείται με πολλές δραστηριότητες, μία από τις οποίες ήταν και συμμετοχή του σε αγώνα αυτοκινήτων στον πάγο που έγινε στο Πριγκιπάτο της Ανδόρρας (απ’ όπου και η φωτογραφία).

 

Ο Τ. Elias άρχισε το πρόγραμμα εξάσκησής του από την Πρωτοχρονιά μαζί με τον φίλο του Ivan Cervantes (Ισπανό Πρωταθλητή Enduro). Κυρίως ασχολείται (ο Elias) με τα χειμερινά σπορ αλλά και με την αναρρίχηση.

«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο αλλά σύντομα βρήκα το ρυθμό μου» δήλωσε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Είναι πολύ σημαντικό ν’ απολαμβάνεις ό,τι κάνεις και τα σπορ πρέπει να είναι ευχαρίστηση πρώτα απ’ όλα. Κάνω πολλές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία, σκι, πηγαίνω γυμναστήριο και κάνω καρτ, όμως η αγαπημένη μου ενασχόληση είναι να κάνω motocross με τον πατέρα μου. Ήταν Πρωταθλητής και παραμένει ακόμα πολύ γρήγορος! Νομίζω ότι προπονούμαι σωστά για να είμαι έτοιμος στο Qatar» επεσήμανε ο T. Elias.

 

Ο Lucio Cecchinello, Team Manager της ομάδας LCV Honda, δήλωσε ότι ο Τ. Elias γνωρίζει καλά την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει καθώς είδε τις απαιτήσεις της νέας μοτοσυκλέτας του στην κατηγορία των MotoGP όταν έκανε τις πρώτες δοκιμές τον περασμένο Νοέμβριο στη Βαλένθια. «Το βάρος μιας μοτοσυκλέτας της κατηγορίας Moto2 και μιας της MotoGP είναι παραπλήσιο όμως ο λόγος βάρους/ισχύ είναι πολύ σημαντικότερος σε αυτή των 800 κ.εκ. Ένας αναβάτης των MotoGP πρέπει να έχει δύναμη στο πάνω μέρος του σώματός του για ν’ αντέχει στις καταπονήσεις από τις επιταχύνσεις της μοτοσυκλέτας» κατέληξε ο κ. L. Cecchinello.

Επόμενο άρθρο »

Ο…ποδοσφαιριστής Manuel Poggiali

« Προηγούμενο άρθρο

Ο John Hopkins ξανά με την Crescent Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα