• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Live Ζέσταμα: Ο Pedrosa σε φόρμα
Stoner & Lorenzo κοντά σε ρυθμό αγώνα
Νέα 20/03/2011 - 17:58

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο Dani Pedrosa αισθανόταν πολύ καλά και είχε καλή διάθεση λίγο πριν μπει για το Ζέσταμα, την πολύ σημαντική διαδικασία στην οποία οι μοτοσυκλέτες συνήθως είναι ακριβώς με τις τελικές ρυθμίσεις για τον αγώνα και γεμάτες με καύσιμο, για να μπορεί ο οδηγός να δει την συμπεριφορά με την μοτοσυκλέτα βαριά. Ο Ισπανός βελτίωνε σταθερά τους χρόνους του και σταμάτησε το χρονόμετρο στο πολύ καλό 1:55.345.

Ο ομόσταυλός του Casey Stoner με την άλλη Honda RC212V προσπάθησε πολύ, αλλά δεν κατάφερνε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, στην ευθεία να ξεπεράσει τον χρόνο του Pedrosa. Με 1:55.505 έμεινε στην 2η θέση, ενώ κοντά είναι ο Jorge Lorenzo που με την Yamaha M1, είχε και αυτός πολύ καλό ρυθμό. Οι τρεις τους λοιπόν φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τη νίκη, στην πίστα που όλοι θεωρούν ότι ταιριάζει περισσότερο στον Stoner.

 

O Ben Spies πήρε την 4η θέση, αλλά 0.772 από την κορυφή, μπροστά από έναν εκπληκτικό Randy De Puniet, που με την δορυφορική Pramac Ducati, έβαλε τα γυαλιά στους εργοστασιακούς οδηγούς της ομάδας και έδειξε ότι η Ιταλίδα μπορεί να είναι κοντά στους πρώτους. Οι δύο επόμενοι εργοστασιακοί οδηγοί της Honda, Dovizioso & Simoncelli ακολουθούν στις θέσεις 6 & 7, μπροστά από τον Valentino Rossi που είναι 1.280 δευτερόλεπτα πίσω και δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι πολύ καλό. Αλλά τουλάχιστον ελπίζει να καταφέρει να δώσει τη μάχη για την 5η θέση, που μπορεί να αποδειχθεί στρατηγικής σημασίας για το μέλλον του πρωταθλήματος. Ο πρώην team manager του, ο Davide Brivio μας είπε ότι όλοι περιμένουν να γίνει καλά με τον ώμο του και ότι η αναβολή του Ιαπωνικού Grand Prix λειτουργεί θετικά για τον Ιταλό.

Την δεκάδα στο Ζέσταμα έκλεισαν οι Barbera και Aoyama, ενώ ο Hayden έμεινε 11ος και αρκετά απογοητευμένος.

 

Κατεβάστε το αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά 

Επόμενο άρθρο »

Qatar, Αγώνας 125cc: O Terol… και οι υπόλοιποι

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Live: Τα μυστικά των οδηγών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα