• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar, Αγώνας 125cc: O Terol… και οι υπόλοιποι
Ο Ισπανός ήταν άπιαστος και πολύ μπροστά!
Νέα 20/03/2011 - 20:27

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στην κατηγορία των 125cc ήταν υπόθεση ενός ανθρώπου, του Nicolas Terol. O αναβάτης της ομάδας Bankia Aspar απλά έδειξε ότι είναι σε άλλη κλάση συγκριτικά με τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας. Ο Terol ξεκίνησε από την pole position και μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα έφυγε εμπρός και απλά… χάθηκε από τα μάτια των υπολοίπων. Η διαφορά του από τον δεύτερο περίπου πέντε γύρους πριν το τέλος είχε φτάσει τα 14 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια έκοψε το ρυθμό του ελεγχόμενα αφού είχε αποδείξει αυτό που ήθελε. Ότι είναι άπιαστος.

Τελικά, ο Terol τερμάτισε 7.710 δευτερόλεπτα εμπρός από τον Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany) που ήταν δεύτερος. O Cortese συμπλήρωσε τις 100 εκκινήσεις στα Grand Prix και ανέβηκε για 6η φορά στο βάθρο ως τώρα στα 125cc.

 

Το θέαμα επικεντρώθηκε στη μάχη για την τρίτη θέση όπου οι Sergio Gadea (PEV-Blusens-SMX Paris Hilton), Efren Vazquez (Ajo Motorsport) και Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) εναλλάσσονταν συνεχώς. Τελικά ήταν ο Gadea αυτός που βρέθηκε τρίτος, αφήνοντας πίσω του τον Vasquez και τον Folger στην πέμπτη θέση. Να σημειώσουμε ότι η μεταξύ τους διαφορά ήταν μικρή.

 

Οι πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία Maverick Vinales (PEV-Blusens-SMX Paris Hilton) και Miguel Oliveira (Team Andalucía Banca Cívica) τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα. O Hector Faubel (Bankia Aspar) ήταν άτυχος καθώς πέντε γύρους πριν το τέλος του αγώνα αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και τελικά τερμάτισε στην 11η θέση. Μέχρι τότε, όμως, ο Faubel ήταν ένας από τους διεκδικητές μιας θέσης στο βάθρο (βεβαίως πλην της πρώτης).

 

Στους άτυχους πρέπει να εντάξουμε και τον Adrian Martin (Bankia Aspar) ο οποίος έπεσε στον δεύτερο γύρο του αγώνα αλλά κατάφερε να ξαναμπεί στην κούρσα. Επίσης, πτώση είχε και ο Hiroki Ono (Caretta Technology Forward Racing) ο οποίος όμως δεν κατάφερε να ξαναμπεί στον αγώνα. Τέλος ο Danny Webb (Mahindra Racing), ο οποίος θα γίνει 20 ετών την προσεχή Πέμπτη, τερμάτισε 16ος.

 

Να πούμε ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς δεν φυσούσε και η θερμοκρασία ήταν 27 βαθμοί Κελσίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στην κατηγορία των 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Qatar, Αγώνας Moto2: Άπιαστος ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Live Ζέσταμα: Ο Pedrosa σε φόρμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα