• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar, Αγώνας Moto2: Άπιαστος ο Bradl
Κέρδισε άνετα, χωρίς να απειληθεί
Νέα 20/03/2011 - 21:04

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής στην κατηγορία Moto2. Ο Γερμανός, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ήταν άφταστος στην πίστα του Κατάρ, ξεκίνησε στον αγώνα από την πρώτη pole position της καριέρας του, έφυγε πολύ καλά και δεν χρειάστηκε να νοιαστεί για το τι γινόταν πίσω του.

‘Ετσι οι θεατές έστρεψαν το βλέμμα τους στην προσπάθεια των αναβατών για τις θέσεις δύο έως πέντε. Η καρό σημαία βρήκε δεύτερο τον Andrea Iannone (Speed Master), ο οποίος ανέβηκε για 14η φορά στο βάθρο. Η επίδοση του Ιταλού ήταν εκπληκτική καθώς ξεκίνησε στον αγώνα από την 16η θέση και όταν συμπληρώθηκε ο πρώτος γύρος ήταν ήδη ένατος και συνέχισε να ανεβαίνει θέσεις για να βρεθεί δεύτερος στον 9ο γύρο του αγώνα.

 

Τρίτος ήταν ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) και τέταρτος ο Alex de Angelis (JiR Moto2), ο οποίος προσπέρασε στον τελευταίο γύρο τον Yuki Takahashi (Gresini Racing) που ήταν πέμπτος. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) με μια… «χαοτική» διαφορά 14.217 δευτερολέπτων από τον πρώτο.

 

Ο πολλά υποσχόμενος Marc Marquez (Team Catalunya Caixa Repsol) τελικά δεν εκπλήρωσε τα αναμενόμενα στην πρώτη του εμφάνιση στην Moto2 καθώς έκανε μια άσχημη εκκίνηση και τελικά είχε μια πτώση στη συνέχεια, γεγονός που τον άφησε εκτός κατάταξης. Τελικά, ο καλύτερος από τους πρωτοεμφανιζόμενους στην κατηγορία ήταν ο Bradley Smith (Tech 3) ο οποίος ήταν 9ος.

 

Τέλος, ο Scott Redding (Marc VDS Racing) δεν μπόρεσε να κάνει εντύπωση και με την επίδοσή του στην πίστα καθώς βγήκε από αυτή και όταν ξαναμπήκε είχε σπάσει το αριστερό μαρσπιέ της μοτοσυκλέτας του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την τελική κατάταξη της κατηγορίας Moto2 στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Live: Ο Stoner νικητής, ικανοποιημένος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar, Αγώνας 125cc: O Terol… και οι υπόλοιποι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα