• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: «Φέρθηκα ανόητα, συγνώμη!»
Δήλωσε ότι μετάνιωσε για την συμπεριφορά του
Νέα 29/03/2011 - 22:51

Ο Max Biaggi , σε συνέντευξή του στον Ιταλικό Τύπο, φάνηκε μετανιωμένος από τη συμπεριφορά του απέναντι στον Marco Melandri. Ο Biaggi είπε χαρακτηριστικά:

«Φέρθηκα ανόητα. Ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα πρέπει να απαντά όταν προκληθεί. Λυπάμαι που έμπλεξα σε όλη αυτή την κατάσταση».

 

Αναφορικά με τα «χαστουκάκια» που έδωσε στον Melandri, επεσήμανε:

«Όλοι κάνουν λάθη, είμαι κι εγώ άνθρωπος. Το σημαντικότερο είναι να τα αναγνωρίζεις. Είμαι καλός σε κάποια πράγματα και πραγματικά ανόητος σε άλλα. Τώρα πρέπει να προσπαθήσω να επικεντρωθώ στο Πρωτάθλημα επειδή χάσαμε πολλούς βαθμούς το Σαββατοκύριακο. Πάντως υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα για τη χρονιά».

 

Ωστόσο, ο Biaggi δεν άφησε ασχολίαστη τη συμπεριφορά του Melandri και είπε σχετικά:

«Στον Melandri αρέσει να παραπονιέται συνεχώς. Όταν ήταν μαζί μας στο MotoGP έλεγε ότι o Rossi είχε καλύτερα ελαστικά, ότι ο Capirossi του έπαιρνε τα χρήματα και πάντα τους σχολίαζε όλους. Δεν θα απαντήσω στα σχόλια του Marco επειδή θα είναι σαν να απαντώ στην πρόκλησή του για δεύτερη φορά. Θα αναφερθώ μόνο στα γεγονότα. Και οι δύο κριθήκαμε από τους Οργανωτές οι οποίοι μίλησαν τόσο μαζί μας όσο και με τους επικεφαλής των ομάδων μας. Είπαν, ότι τον καθυστέρησα ηθελημένα αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πάντως, είτε είναι ηθελημένη η πράξη είτε όχι, προβλέπεται ποινή και έτσι τιμωρηθήκαμε και οι δύο το ίδιο».

 

Τέλος, ο Biaggi αναφέρθηκε διεξοδικότερα και στο συμβάν στα πιτς με τον Melandri και είπε τα εξής:

«Έπειτα από τη διαδικασία της Superpole, πήγα στα πιτς της ομάδας του για να απαντήσω στο σαρκαστικό χειροκρότημά του προς εμένα. Αυτό με έκανε έξαλλο και ήταν χαζομάρα μου να πέσω στην παγίδα του και να παίξω το παιχνίδι του. Ξέρω ότι έκανα κι εγώ μια χειρονομία που δεν έπρεπε και λυπάμαι γι’ αυτό. Όμως έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δεν μπορώ να υποκριθώ και είμαι ευθύς. Άλλη φορά δεν θα απαντήσω σε πρόκληση».

Επόμενο άρθρο »

Hopkins: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi και Hayden μιλούν λίγο πριν τη Χερέθ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα