• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hopkins: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»
Πάντως αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει
Νέα 29/03/2011 - 08:58

Ως γνωστόν, o John Hopkins θα λάβει μέρος με την ομάδα της Rizla Suzuki στο Grand Prix της Χερέθ, έπειτα από τον τραυματισμό του Alvaro Bautista στο Κατάρ. Ο Αμερικανός αναβάτης, ο οποίος έχει αναρρώσει από τον δικό του τραυματισμό στον καρπό που λίγο έλειψε να του κοστίσει την καριέρα του, δήλωσε έτοιμος για να επιστρέψει στο MotoGP.

 

«Αυτό που συνέβη στον Alvaro σε σόκαρε, ιδίως έπειτα από την καλή προσπάθεια που έκανε κατά τις χειμερινές δοκιμές. Εύχομαι να γίνει καλά σύντομα. Ήθελα να επιστρέψω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όμως όχι υπό αυτές τις συνθήκες» τόνισε ο Hopkins και συμπλήρωσε: «Είμαι έτοιμος, όμως δεν έχω ψευδαισθήσεις. Ξέρω ότι αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμένα. Έχω να οδηγήσω μοτοσυκλέτα του MotoGP για περισσότερο από δύο χρόνια, με εξαίρεση όταν πριν από λίγες εβδομάδες οδήγησα την GSV-R στο Κατάρ για τις ανάγκες κινηματογράφησης. Εκεί κατάλαβα ότι η μοτοσυκλέτα διαφέρει από όσες οδήγησα ως τώρα. Βεβαίως για τις ανάγκες της κινηματογράφησης τα κατάφερα καλά όμως κινήθηκα με ήρεμο ρυθμό. Στον αγώνα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά».

 

Για τον αγώνα της Χερέθ ο Hopkins επεσήμανε:

«Γνωρίζω την πίστα καλά οπότε δεν χρειάζεται να μπω και στη διαδικασία να τη μάθω. Γνωρίζω επίσης ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να με βοηθήσει. Από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα και να μην απογοητεύσω κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Suzuki και της Rizla για την ευκαιρία που μου έδωσαν και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Επόμενο άρθρο »

Αισιοδοξία επικρατεί στη Yamaha Factory

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: «Φέρθηκα ανόητα, συγνώμη!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα