• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική αποτίμηση για όλους
Παρά τα προβλήματα, δηλώνουν ευχαριστημένοι
Νέα 04/04/2011 - 12:47

Η εξέλιξη του αγώνα στη Χερέθ έδωσε την ευκαιρία σε όσους τερμάτισαν να είναι χαρούμενοι –κατά βάση– για το αποτέλεσμα που έφερε καθένας από αυτούς. Ας δούμε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα:

 

Karel Abraham (Cardion AB Motoracing), 7ος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα αλλά λυπάμαι επειδή έπεσα. Αν δεν το έκανα θα μπορούσα να είχα τερματίσει πέμπτος. Οδηγούσα πλάι πλάι με τον Aoyama αλλά έκανα λάθος και έπεσα».

 

Cal Crutchlow (Monster Yamaha Tech 3), 8ος.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπεφτα σε ένα Grand Prix και παρόλα αυτά θα τερμάτιζα εντός της δεκάδας! Ήταν ένας απίστευτος αγώνας και ένας από τους πιο δύσκολους της καριέρας μου. Οι καιρικές συνθήκες ήταν απρόβλεπτες και ήταν δύσκολο να έχεις καλή πρόσφυση. Έβλεπα τους άλλους να κάνουν λάθη και προσπαθούσα να παραμείνω συγκεντρωμένος. Όταν βρέθηκα στην 5η θέση ένοιωσα πολύ καλά. Έβλεπα μπορστά μου τον Hayden, που τότε ήταν 4ος, και τον πλησίαζα και άρχισα να κάνω σκέψεις για βάθρο. Όμως έπεσα όταν έχασα το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας. Τελοσπάντων, χαίρομαι επειδή δεν την είχα ξαναοδηγήσει σε βρεγμένη πίστα και το αποτέλεσμα είναι ένα καλό σημάδι για εμένα».

Cal Crutchlow
Cal Crutchlow

 

Τoni Elias (LCR Honda MotoGP), 9ος.

«Βασικά, είμαι δυσαρεστημένος επειδή ακόμα δεν έχω αποκτήσει καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας, αλλά η ένατη θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ιδίως κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ξέρω ότι στάθηκα τυχερός επειδή πολλοί αναβάτες έπεσαν. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας».

Τoni Elias
Τoni Elias

 

Loris Capirrossi (Pramac Racing), 11ος.

«Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα για εμάς παρά το γεγονός ότι τερμάτισα μακριά από τους πρώτους και για αρκετό διάστημα οδήγησα με πρόβλημα στο ένα μπουζί που είχε σπάσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα. Πάντως είχαμε την ευκαιρία να καταλάβουμε καλύτερα κάποια πράγματα και να εφαρμόσουμε νέες ρυθμίσεις στο Εστορίλ. Θα πάω στο Μονακό για να εξετάσει ένας ειδικός γιατρός τον ώμο μου».

Loris Capirrossi
Loris Capirrossi

Επόμενο άρθρο »

Hayden: «Στην Ducati, δεν κοιμούνται!»

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Hopkins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα