• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η άποψη του Pernat για τον αγώνα στο Εστορίλ
Θεωρεί ότι, προς το παρόν, οι Ιταλοί έχουν πρόβλημα
Νέα 04/05/2011 - 10:53

O Carlo Pernat σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον αγώνα του Εστορίλ. Ο γνωστός Μάνατζερ, ο οποίος δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, τόνισε σχετικά:

«Ο αγώνας ήταν αριστουργηματικός σε ό,τι αφορά τον Pedrosa. Ως τώρα ο Dani κέρδιζε με ένα στυλ που μοιάζει πολύ με αυτό του Max Biaggi, όμως στο Εστορίλ έκανε έναν έξυπνο αγώνα ως το τέλος. Σίγουρα άξιζε την νίκη. Αυτό είναι το πρώτο που ήθελαν να πω.

 

Το δεύτερο είναι ότι το να κάνουν οι οδηγοί άσκοπα σχόλια στον Τύπο δεν αποδίδει. Το είδαμε να συμβαίνει με τους Rossi και Stoner, ωστόσο και οι δύο ηττήθηκαν από αναβάτες που κανονικά δεν έπρεπε να συμβεί. Το ίδιο έκαναν και οι Simoncelli και Lorenzo. Ο πρώτος έπεσε ενώ ο δεύτερος δεν κέρδισε στην αγαπημένη του πίστα.

 

Επίσης υπάρχει και το τεχνικό κομμάτι. Στην Ducati πρέπει να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι στη μοτοσυκλέτα, η οποία είναι η πιο αδύναμη, ακόμα και στην ευθεία. Το να βλέπεις τον Dovizioso να έχει διαφορετική αγωνιστική γραμμή και να προσπερνά τον Rossi είναι κάτι που πονάει. Σίγουρα, ο Rossi είναι ικανός να εξελίξει την Ducati, αλλά τα αποτελέσματα θα τα δούμε την επόμενη σεζόν. Και ας ελπίσουμε ότι ο Valentino θα καταφέρει να την βελτιώσει, διαφορετικά τα δεδομένα θα γίνουν πιο δύσκολα για τις δορυφορικές ομάδες της.

 

Τι άλλο να πω; Ο Simoncelli έπεσε, ο Iannone –ο οποίος ουσιαστικά είναι ένας αναβάτης της κατηγορίας MotoGP– έπεσε επίσης, στα προβλήματα της Ducati αναφέρθηκα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Ιταλία έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή στους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Θα προσπαθήσει να επιστρέψει ο Toseland

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Η πτώση του Simoncelli στον αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα