• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές με τα λάστιχα του 2012 για την Bridgestone
Τα αποτελέσματα από το Εστορίλ
Νέα 06/05/2011 - 17:58

Δεν ήταν μόνο οι ομάδες που έκαναν δοκιμές στην Πορτογαλική πίστα, ήταν και η Bridgestone η οποία –μέσω των αναβατών– αξιολόγησε τα ελαστικά που εξελίσσει για το 2012.

Ο Tohru Ubukata, Γενικός Διευθυντής του τμήματος εξέλιξης αγωνιστικών ελαστικών της εταιρείας, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τα αποτελέσματα των δοκιμών στο Εστορίλ. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και οι οδηγοί κινήθηκαν πολύ γρήγορα, με τον Marco Simoncelli να μειώνει κατά 0,7 δευτερόλεπτα τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα.

Για αυτές τις δοκιμές φέραμε ένα νέο ελαστικό για εμπρός και δύο για πίσω καθώς προετοιμαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στους νέους κινητήρες, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της επόμενης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναβάτες για την υποστήριξή τους και για τις πληροφορίες που μας έδωσαν, ιδίως τον Casey Stoner ο οποίος έκανε εκτεταμένες δοκιμές με τα νέα ελαστικά παρότι τον πονούσε η μέση του.

Οι πληροφορίες των αναβατών για αυτά ήταν είναι πολύ σημαντικές για εμάς και μας έδειξαν τι πρέπει να προσέξουμε στην εξέλιξή τους, τόσο σε ό,τι αφορά τα λάστιχα για φέτος όσο και σε αυτά για την επόμενη χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: «Στην Ισπανία έχουμε κουλτούρα στους αγώνες»

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πίστα της Πάτρας στην τελική ευθεία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα