• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιοδικό motoGP WORLD
Νο 8 Ιούνιος 2008
Βέβαια υπάρχει αναφορά στην κυριαρχία του Valentino Rossi στους τελευταίους αγώνες
MOTOGP WORLD 04/06/2008 - 14:23
Λίγες ημέρες μετά τον 7ο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου στην πίστα της Βαλκελώνης, θα κυκλοφορήσει το 8ο τεύχος του περιοδικού motoGP world. Συγκεκριμένα θα είναι στα περίπτερα την Παρασκευή 13 Ιουνίου, μια ημέρα μετά την έλευση του Kevin Shcwantz στην Ελλάδα. Το πορτραίτο του Αμερικανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι ένα από τα θέματα που ξεχωρίζουν. Βέβαια υπάρχει αναφορά στην κυριαρχία του Valentino Rossi στους τελευταίους αγώνες. Φιλοξενούνται οι αγώνες από Estoril, Shanghai, Le Mans, Mugello Catalunya.

O Dani Pedrosa δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο σε μια αποκλειστική συνέντευξη, μέρη της οποίας προβλήθηκαν ήδη τηλεοπτικά και εντυπωσίασαν αρκετούς. για το ύφος και το ήθος του νεαρού Ισπανού.

H Ducati Desmosedici του περιοδικού στην πρώτη της δοκιμή επί ελληνικού εδάφους, στην πίστα των Σερρών. Επίσης θέματα τεχνολογίας motoGP, δοκιμές Aprilia Dorsoduro, Kawasaki ZX-250, Gilera GP800, Moto Guzzi Stelvio και τα γνωστά φωτογραφικά αφιερώματα, είναι μέρος της ύλης του 8ου τεύχους του περιοδικού που σε βάζει μέσα στα πράγματα του motoGP.

Επόμενο άρθρο »

Το «motogp world» στις «6 ώρες των Σερρών»

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: περιοδικό motoGP world + Ducati Desmosedici

Χορηγοί