• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Biaggi: «Ο Melandri είναι δυνατός παίχτης»
Παραδέχτηκε την ικανότητα του συμπατριώτη του
Νέα 11/07/2011 - 10:20

Ο Max Biaggi έδειχνε ταυτόχρονα κουρασμένος αλλά και ευτυχισμένος από τη νίκη του στο δεύτερο σκέλος του αγώνα στην Τσεχία. Ήταν αποφασισμένος να κερδίσει και τα κατάφερε. Ο Ιταλός αναβάτης της Αprilia δήλωσε έπειτα από τον τερματισμό για τον αγώνα αλλά και για τον αντίπαλό του σε αυτόν, τον Μarco Melandri:

«Δεν ήταν εύκολο, ο Marco οδήγησε πολύ καλά και η μοτοσυκλέτα του ήταν πολύ δυνατή. Είχα ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα στο πρώτο σκέλος και αυτό με ανησύχησε κάπως. Το είπα στην ομάδα μου, το διόρθωσαν και δεν ξαναεμφανίστηκε. Αν δεν μου συνέβαινε αυτό, θα προσπαθούσα για την νίκη στο πρώτο σκέλος. Για το δεύτερο, άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα και ακολούθησα νέα τακτική. Προσπάθησα να ξεφύγω εμπρός και τα κατάφερα αλλά ο Μarco με έφτασε. Σ’ εκείνο το σημείο αποφάσισα να περιμένω και όταν τον προσπέρασα σιγούρεψα ότι όλες οι “πόρτες” ήταν κλειστές γι’ αυτόν για να μην με προσπεράσει.

 

Ήθελα να κερδίσω εδώ τόσο για τους θεατές όσο και για εμένα καθώς θεωρώ αυτή την πίστα “δική” μου. Η μοτοσυκλέτα του Marco ήταν εκπληκτική στις κλειστές στροφές. Η Yamaha ήταν αυτή που έπρεπε να κερδίσει κάποιος εδώ και θα είναι δυνατή και στους επόμενους αγώνες. Ο Μarco είναι πολύ δυνατός με αυτή. Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ τψηλό φέτος και πάντα υπάρχουν τρεις αναβάτες που παλεύουν για την νίκη. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK Melandri: «Ήθελα να κερδίσω και στα δύο σκέλη»

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Τα κορίτσια των WSBK στο Brno! (Tσεχία)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα