• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hopkins θα οδηγήσει στο Brno
Με την Suzuki και μαζί με τον Bautista
Νέα 22/07/2011 - 12:18

Όπως έγινε γνωστό, ο John Hopkins θα οδηγήσει για την ομάδα της Suzuki στο Τσεχικό Grand Prix και αυτή τη φορά θα είναι μαζί με τον Alvaro Bautista και δεν θα αντικαταστήσει τον Ισπανό (όπως έγινε στη Χερέθ επειδή αυτός ήταν τραυματισμένος).

Η τελευταία φορά που ο Hopkins οδήγησε στο Brno ήταν το 2007 όταν και σημείωσε το καλύτερο αποτέλεσμά του στα MotoGP (είχε τερματίσει δεύτερος). Εκείνη τη χρονιά ο Αμερικανός οδηγός ήταν τέταρτος στο Πρωτάθλημα. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να οδηγήσω στο Brno και ανυπομονώ γι’ αυτό. Χαίρομαι που θα το κάνω επειδή είναι κάτι που το ήθελα και το προσπαθούσα από καιρό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσε να γίνει σε καλύτερη πίστα για εμένα καθώς στην Τσεχία είχα το καλύτερο αποτέλεσμά μου στην καριέρα μου, στο MotoGP. Η Suzuki είναι μια καλή μοτοσυκλέτα και έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με αυτή που οδηγούσα το 2007.

 

Θεωρώ ότι θα τα πάω καλύτερα από ό,τι στην Χερέθ καθώς τότε είχα να οδηγήσω μοτοσυκλέτα σε ανταγωνιστικό περιβάλλον για 6-7 μήνες. Επίσης, τώρα θα έχω περισσότερη πείρα και θα επωφεληθώ από την ύπαρξη του Alvaro, κάτι που θα είναι καλό για όλη την ομάδα. Οι δυο μας θα εξελίξουμε καλύτερα την GSV-R. Χαίρομαι που θα συμμετέχω μαζί με τον Alvaro αντί να τον αντικαταστήσω επειδή κανείς δεν θέλει να βλέπει έναν τραυματισμένο οδηγό. Θέλω να ευχαριστήσω την Suzuki για την ευκαιρία που μου έδωσε.»

Επόμενο άρθρο »

Oι περισσότερες νίκες, αλλά χωρίς Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: «Πρέπει να βελτιωθούμε ποιοτικά»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα