• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυξάνονται οι πωλήσεις της Ducati στις ΗΠΑ
Σημείωσαν ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο
Νέα 26/07/2011 - 12:49

Ως γνωστόν, οι Αμερικανοί έχουν μια μοτοσυκλετική κουλτούρα η οποία διαφέρει από αυτή των Ευρωπαίων ή των Ιαπώνων, για παράδειγμα. Οι ατελείωτες ευθείες των δρόμων θα αποτελούσαν πεδίο «δόξης λαμπρής» για τις μοτοσυκλέτες που προέρχονται από τη Γηραιά ήπειρο ή τη χώρα του Ανατέλλοντος ηλίου αλλά η εκεί αυστηρή νομοθεσία καθιστά πολύ δύσκολο την καλή εκμετάλλευση των οδηγικών δυνατοτήτων τους.

 

Ωστόσο η Αμερικανική αγορά έχει αρχίσει να ξαναανακαλύπτει τις μοτοσυκλέτες της Ducati καθώς, παρά την οικονομική κρίση, οι πωλήσεις της αυξάνονται εκεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, πέρσι η Ιταλική εταιρεία είχε ποσοστό 6,6% της αγοράς. Όμως, το πρώτο εξάμηνο του 2011 οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 63% συγκριτικά με αυτές της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Όπως έγινε γνωστό, οι Monster 796, 848 Evο και Multistrada 1200 είναι τα μοντέλα που προτιμώνται περισσότερο.  

Να σημειώσουμε ότι οι μοτοσυκλέτες της Ducati δεν αρέσουν μόνο στους πελάτες αλλά και στο Hollywood. Έτσι, οι μοτοσυκλέτες της εμφανίζονται σε πολλές ταινίες όπως πρόσφατα στο «Tron Legacy» ή στα «Matrix», «Αρμαγεδδών» και «Blade» παλιότερα.

Επόμενο άρθρο »

Απογοητεύτηκε ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Ασφαλές κρίθηκε το Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα