• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητεύτηκε ο Bautista
Θα μπορούσε να έχει ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 26/07/2011 - 14:57

Η καλή εκκίνηση του Alvaro Bautista και οι δυνατοί πρώτοι γύροι που έκανε στην Laguna Seca προμήνυαν μια καλή συνέχεια και ένα καλό αποτέλεσμα για τον αναβάτη της Suzuki. Ξεκίνησε από την 12η θέση και στους πρώτους γύρους βρέθηκε 8ος, πίσω από τους Nicky Hayden και Valentino Rossi.

 

Όμως ο Ισπανός οδηγός έπεσε και, αν και προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα, δεν κατάφερε να τερματίσει. Ο ίδιος απογοητεύτηκε και δεν έκρυψε το συναίσθημά του:

«Είμαι απογοητευμένος, αναμφισβήτητα. Κάναμε καλή δουλειά όλο το Σαββατοκύριακο και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε επειδή έπεσα. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα στην μοτοσυκλέτα και βρήκαμε διαφορετικές ρυθμίσεις από αυτές που είχαμε στην Γερμανία. Αισθανόμουν καλά πάνω σε αυτή και ξέρω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.  

 

Κάναμε λάθος που δεν χρησιμοποιήσαμε το μαλακό ελαστικό στις δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου. Τα σκληρά ελαστικά είχαν μεν καλή πρόσφυση, όμως δεν μου έδιναν καλή πληροφόρηση από το εμπρός μέρος. Πέρασα κάποιους αναβάτες και βρέθηκα πίσω από τις Ducati αλλά ήμουν μακριά τους και έπρεπε να τους φτάσω. Είχα καλό ρυθμό και εμπιστοσύνη στην μοτοσυκλέτα, όμως έχασα το εμπρός μέρος της και έπεσα. Δεν ξέρω πώς έγινε και δεν έκανα κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι στους προηγούμενους γύρους. Πριν πέσω πάλευα για την έβδομη και την έκτη θέση. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε στο Brno.»

Επόμενο άρθρο »

Hayden: «Ο Rossi είναι μαχητής»

« Προηγούμενο άρθρο

Αυξάνονται οι πωλήσεις της Ducati στις ΗΠΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα