• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hayden με την GP11.1 στην Ινδιανάπολη
Την επέλεξε για τον αγώνα της πατρίδας του
Νέα 17/08/2011 - 17:05

Όπως έγινε γνωστό, ο Nicky Hayden προτίμησε την GP11.1 για να λάβει μέρος στο Grand Prix της Ινδιανάπολις. Ο Αμερικανός οδηγός της Ducati το αποφάσισε έπειτα από τις επιτυχημένες δοκιμές που έκανε με αυτή στο Brno, όπου σημείωσε χρόνο 1:57.533 που ήταν κατά περίπου 0.7 δευτερόλεπτα ταχύτερος από αυτόν που έκανε στον αγώνα με την GP11.

Ο Hayden δήλωσε σχετικά γι’ αυτή την απόφασή του:

«Στο Brno, ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω την GP11.1 για μια ολόκληρη ημέρα. Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή από τον πρώτο γύρο και καθώς αλλάζαμε σταδιακά ρυθμίσεις στο στήσιμό της έγινε πιο γρήγορη. Στο τέλος της ημέρας έκανα επτά ή οκτώ γύρους με χρόνο εντός του 1:57.0 και κατέληξα στο 1:57.5 που ήταν ο καλύτερος χρόνος με χρησιμοποιημένα ελαστικά.

Βεβαίως ένας χρόνος μέσα στο 1:56.0 ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει, όμως είναι σημαντικό ότι κάναμε πρόοδο. Αρχικά, σχεδιάζαμε να στείλουμε και τις δύο μοτοσυκλέτες στις ΗΠΑ (σημ.: GP11, GP11.1) αλλά, τελικά, δεν θα στείλουμε την παλιά.

Η GP11.1 είναι πολύ καλή στην είσοδο της στροφής, είναι σταθερή στα φρένα και το κιβώτιό της είναι καλύτερο κατά την επιτάχυνση. Με αυτή διατηρώ καλύτερα τη γραμμή μου στην πίστα.»

Επόμενο άρθρο »

Σε αγώνα καρτ ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

«Έφυγε» ο Claudio Castiglioni

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα