• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Έχουμε υψηλό ηθικό στην Ducati»
Έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του
Νέα 25/08/2011 - 09:46

Σε δηλώσεις του, ο Nicky Hayden τόνισε ότι το ηθικό στην ομάδα της Ducati είναι υψηλό παρότι τα αποτελέσματα φέτος δεν είναι αυτά που θα ανέμεναν οι ίδιοι και οι οπαδοί τους. Ο Αμερικανός αναβάτης, ο οποίος έχει τερματίσει και στους 11 αγώνες που έχουν γίνει ως τώρα και έχει βρεθεί στο βάθρο μόνο στην Χερέθ, δήλωσε:  

 

«Έχω εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα που επικρατεί την ομάδα. Κανένας δεν έχει χάσει την ελπίδα του, κανένας δεν παραπονιέται, κανείς δεν κατηγορεί τον άλλο. Όλοι δουλεύουν για να κάνουν το καλύτερο, ιδίως στην ομάδα μου. Εργάζονται σκληρά για να κατασκευάσουν νέες μοτοσυκλέτες και να μας δώσουν περισσότερες επιλογές. Σε κανέναν τους δεν αρέσει να χάνει.

Έμαθα πολλά από αυτούς, μαθαίνεις καλύτερα όταν παλεύεις για κάτι παρά όταν είσαι στην κορυφή. Το είπα αυτό στον Filippo (Preziosi) έπειτα από το τεστ στο Brno. Είμαι εντυπωσιασμένος από την ομάδα του και τον τρόπο που όλοι εργάζονται. Νομίζω ότι οι προσπάθειές τους θα ανταμειφθούν. Έτσι γίνεται συνήθως και ελπίζω να ισχύσει και τώρα αυτό.»

Επόμενο άρθρο »

Aισιοδοξεί ο Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

H καλύτερη χρονιά της Honda στα 800cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα