• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aισιοδοξεί ο Barbera
Για κάτι καλό στις ΗΠΑ
Νέα 25/08/2011 - 10:50

Ο αγώνας της Ινδιανάπολις είναι «προ των πυλών» και ο Hector Barbera θέλει ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα επιβεβαιώσει την προσπάθεια που έχει καταβάλει ως τώρα. Ο Ισπανός αναβάτης είναι 11ος στην βαθμολογία αλλά στους τελευταίους αγώνες η Ducati του έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και θέλει ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα όπως αυτό στην Laguna Seca όπου ήταν ένατος.

Ο Barbera τόνισε σε δηλώσεις του:

«Οι ολιγοήμερες διακοπές μού επέτρεψαν να βρεθώ με τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και να προετοιμαστώ. Το δεύτερο μέρος της χρονιάς είναι πιο απαιτητικό και θέλω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και να είμαι 100% έτοιμος ως το τέλος της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος για την Ινδιανάπολη καθώς τα πράγματα πήγαν καλά για εμάς το τελευταίο διάστημα. Δουλέψαμε σκληρά και αυτό φάνηκε. Είχαμε κάποιες μικροατυχίες στο Βrno αλλά τα καταφέραμε και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα κάνουμε πρόοδο.

Η ένατη θέση πλέον φαντάζει κάτι φυσιολογικό αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν απλώς ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για μια καλύτερη θέση κάθε φορά. Η πρώτη επίσκεψή μας στις ΗΠΑ φέτος ήταν θετική και ελπίζω να είναι το ίδιο και στην δεύτερη.»

Επόμενο άρθρο »

Εdwards: «Δεν είμαι έτοιμος ν’ αποσυρθώ ακόμα»

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: «Έχουμε υψηλό ηθικό στην Ducati»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα