• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εdwards: «Δεν είμαι έτοιμος ν’ αποσυρθώ ακόμα»
Δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει στους αγώνες
Νέα 25/08/2011 - 12:16

O Colin Edwards σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά, έστω και εάν φέτος τα αποτελέσματά του δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας ατυχιών και τραυματισμού. Ο αναβάτης της Yamaha Tech 3 είπε σχετικά:

«Είμαι ένατος στην βαθμολογία και κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Θα μπορούσα να ήμουν στο βάθρο στη Χερέθ και χαράμισα 16 βαθμούς. Έπειτα έσπασα την κλείδα μου και έχασα τον αγώνα στην Βαρκελώνη, χάνοντας και άλλους βαθμούς. Αν εξαιρέσω το βάθρο στο Silverstone, ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Υπάρχουν πολλές εργοστασιακές Yamaha και εκεί που στο παρελθόν πάλευα για μια θέση στο βάθρο τώρα παλεύω για μια θέση στην πρώτη πεντάδα ή εξάδα.

 

Για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Edwards επισήμανε:  

«Προς το παρόν, δεν ξέρω και νομίζω πως κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί ακριβώς. Ίσως να έχω κάτι να σας πω στο Misano, αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχεία του πάζλ που πρέπει να ταιριάξουν. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος να αποσυρθώ. Περνάω καλά και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο μπορώ. Ακόμα και να εξελίξω μια μοτοσυκλέτα CRT θα ήταν μια εκπληκτική εμπειρία» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός αναβάτης.

Επόμενο άρθρο »

Δεν θα υπάρξουν εντολές στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Aισιοδοξεί ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα