• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν θα υπάρξουν εντολές στην Yamaha
Για να βοηθήσουν τον Lorenzo
Νέα 25/08/2011 - 16:15

Όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποι της Yamaha δεν πρόκειται να δώσουν εντολές για να επηρεάσουν θετικά για τον Jorge Lorenzo την έκβαση των εναπομείναντων αγώνων του Πρωταθλήματος, ώστε να τον βοηθήσουν να κερδίσει τον τίτλο.

 

Ο Ισπανός αναβάτης υπολείπεται 32 βαθμών από τον Casey Stoner και απομένουν επτά Grand Prix μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Lorenzo είχε υποστηρίξει δεν θα ήταν κακό εάν μία ομάδα δώσει εντολή να καθορίσει το αποτέλεσμα σε περίπτωση που ένας οδηγός της μάχεται για τον τίτλο. Όπως είχε πει τότε:

«Αν ο ομόσταυλός σου μπορεί να σε βοηθήσει, και αν δεν παλεύει για το Πρωτάθλημα, να το κάνει. Άλλωστε είμαστε ομάδα. Πληρωνόμαστε από αυτή και πρέπει να κερδίζει. Μπορεί να μην είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα αλλά είμαστε ομάδα και η εταιρεία μας είναι πολύ σημαντική.»

 

Στέλεχος της Yamaha δήλωσε σχετικά:  

«Δεν έχουμε δώσει εντολές από την ομάδα και δεν πρόκειται να το κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι θυμάστε τι έγινε πέρσι στο Motegi.»

Θυμίζουμε ότι στο περσινό Ιαπωνικό Grand Prix οι Lorenzo και Rossi (που ήταν στην Yamaha) μάχονταν έντονα για την τρίτη θέση. Έπειτα από τον αγώνα, η πλευρά του Ισπανού αναβάτη υποστήριξε ότι ο Rossi είχε ρισκάρει πολύ και μάλιστα είχαν ακουμπήσει δύο φορές, κάτι που θα μπορούσε να είχε αρνητική επίπτωση για τον Lorenzo καθώς μαχόταν για τον τίτλο.

Επόμενο άρθρο »

Λίγοι αριθμοί πριν την Ινδιανάπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Εdwards: «Δεν είμαι έτοιμος ν’ αποσυρθώ ακόμα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα