• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Yamaha: Αισιόδοξοι μετά την 1η μέρα
Ο Lorenzo έχει λίγο πρόβλημα στο μπροστινό
Νέα 27/08/2011 - 13:33

Η πρώτη μέρα των δοκιμών στην Ινδιανάπολη πήγε καλά για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, αλλά και για τον δορυφορικό Edwards. To απόγευμα με την πρόσφυση της πίστας σε παραδεκτά επίπεδα, οι Spies & Lorenzo ήταν για πολύ ώρα στις δύο πρώτες θέσεις, για να καταλήξουν τελικά 2ο; και 4ος αντίστοιχα, ενώ ο Edwards πήρε την 6η θέση. 

Ο Ben Spies ήταν μάλιστα ο πιο σταθερός οδηγός από όλους και μάλιστα ο ταχύτερος με τα σκληρότερα λάστιχα που αναμένεται να βάλουν πι περισσότεροι στον αγώνα, μια και σήμερα η πρόσφυση στην πίστα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Το μόνο πρόβλημα του περσινού κάτοχου της pole position είναι το πρόβλημα με το αριστερό του χέρι, το οποίο ξεκίνησε όταν στραβοκοιμήθηκε στο αεροπλάνο πηγαίνοντας στο Brno!

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, σχεδόν ΟΚ, αλλά όταν κατεβαίνω από την μοτοσυκλέτα πονάω περισσότερο, πράγμα που είναι ενοχλητικό», είπε ο Τεξανός, που σίγουρα την Κυριακή αν χρειαστεί θα κάνει ένεση για τον πόνο και θα σφίξει τα δόντια προσπαθώντας για την 2η νίκη του.

 

Από την μεριά του ο Jorge Lorenzo δυσκολεύτηκε αρχικά με τη νέα άσφαλτο το πρωί, όμως το απόγευμα ήταν ανταγωνιστικός:

«Η αίσθησή μου το απόγευμα ήταν πραγματικά καλή. Είχα πρόσφυση στο πίσω, αλλά ακόμη έχω κάποια προβλήματα με το μπροστινό. Πιστεύω ότι ακόμη μπορούμε να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία. Ο Ben οδηγεί πολύ – πολύ καλά και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πλησιάσω. Θα προσπαθήσω αύριο να είμαι στο ίδιο επίπεδο όπως εκείνος», είπε ο νικητής του 2009 στην Ινδιανάπολη και κάτοχος του ρεκόρ πίστας.

 

Ο Colin Edwards με την δορυφορική Μ1 ήταν σαφώς ευχαριστημένος και αναφέρθηκε στη νέα άσφαλτο της πίστας:

«Δεν θα καταλάβουμε τα πλεονεκτήματα της νέας ασφάλτου φέτος, αλλά οι αλλαγές για το μέλλον και την επόμενη χρονιά θα είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα. Οι θέσεις μου, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Δεν παλεύω με την μοτοσυκλέτα και η αίσθηση είναι εκπληκτική», είπε ο 2ος τεξανός της παρέας.

Ο ομόσταυλός του Cal Crutchlow στην πρώτη του εμφάνιση στην πίστα, έμεινε 15ος, αφού σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να την μάθει.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Ηοnda: Προβλήματα με το μπροστινό

« Προηγούμενο άρθρο

Eκπομπή για ποδόσφαιρο αντί για MotoGP αύριο στις 21:45 στον ΣΚΑΪ!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα