• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Ηοnda: Προβλήματα με το μπροστινό
Ακόμη και ο Stoner παραπονιέται!
Νέα 27/08/2011 - 16:23

Βέβαια μπορεί να μην είναι το μεγάλο νέο το γεγονός ότι ο Casey Stoner παρά το ότι είναι πρώτος, παραπονιέται για την κατάσταση, αλλά αυτήν τη φορά έχει δίκιο, αφού η κατάσταση της νέας ασφάλτου αλλάζει πολλά από τα δεδομένα των ομάδων. Ο Αυστραλός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο το απόγευμα είπε: 

«Δυσκολευόμαστε να έχουμε καλή αίσθηση από την μοτοσυκλέτα. Σε γενικές γραμμές η πίστα χρειάζεται να βελτιωθεί (ως προς την πρόσφυση) για να μπορούμε να ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση να πάμε». Βέβαια με δεδομένο ότι η Honda φέτος είναι η μοτοσυκλέτα που δουλεύει καλύτερα σε όλων των ειδών τις πίστες, μπορεί να τον βοηθήσει και η «κλάψα» του Σαββάτου να μετατραπεί σε νίκη, όπως έκανε στην Laguna και το Brno!

 

O Dani Pedrosa από την πλευρά του επικεντρώνει το θέμα στα λάστιχα:

«θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε βήμα – βήμα, έχοντας υπόψη ότι τα λάστιχα θα είναι ο κύριος παράγοντας σε αυτόν τον αγώνα», σχολίασε.

Ανάλογες και οι δηλώσει του Andrea Dovizioso:

«Το μυστικό του αγώνα θα είναι η διαχείριση των ελαστικών. Ελπίζω ότι οι συνθήκες θα βελτιωθούν πάλι, γιατί με την σημερινή κατάσταση είναι αδύνατο να τερματίσεις τον αγώνα, με ένα σετ ελαστικών!»

 

Ο Marco Simoncelli, από την μεριά του έχει πολύ δουλειά να κάνει με την ομάδα του στην αναζήτηση της πρόσφυσης για το μπροστινό λάστιχο. Με πολύ πρόσφυση πίσω, είναι μια ενδιαφέρουσα εξίσωση που πρέπει να λύσουν οι τεχνικοί της τηλεμετρίας, μαζί με τους ανθρώπους της Bridgestone. Ο ψηλός οδηγός δήλωσε:

«Μετά από 4 – 5 γύρους η αριστερή πλευρά του μπροστινού ελαστικού, στο τέρμα πλάγιασμα, είχε φθαρεί τελείως και έτσι δεν μπορούσα να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα όπως θα ήθελα. Τώρα με τους τεχνικούς μου και τους ανθρώπους της Bridgestone θα καθίσουμε να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πάνω στο πρόβλημα. Μπορεί κατά ένα μέρος να οφείλεται στο οδηγικό μου στυλ ή ίσως στο set-up και ειδικά στην κατανομή βάρους».

 

Όπως και νάχει περιμένουμε σήμερα με ενδιαφέρον την εξέλιξη της πρόσφυσης της πίστας, για να δούμε τι θα φέρει για την Honda ο αγώνας της Κυριακής.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Φωτογραφικό 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Yamaha: Αισιόδοξοι μετά την 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα