• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Casey, συγγνώμη!»
Έπλεξε το εγκώμιο του Αυστραλού αναβάτη
Νέα 31/08/2011 - 10:00

Ο Carlo Pernat είναι μία προσωπικότητα που μπορεί να προκαλεί εντύπωση με τις απόψεις και τα σχόλιά του, όμως είναι και ένας άνθρωπος που παραδέχεται το λάθος του, όταν σφάλλει. Έτσι στην τελευταία συνέντευξή του αναφορικά με το Grand Prix της Ινδιανάπολις, ο Pernat ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον Casey Stoner για την αρνητική κριτική που του έχει ασκήσει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός Μάνατζερ δήλωσε:

«Θα έλεγα ότι είδαμε έναν Stoner σε εκπληκτική κατάσταση. Νομίζω ότι του οφείλουμε συγγνώμη. Συχνά λέμε ότι είναι πολύ γρήγορος αλλά ότι δεν έχει την απαραίτητη πνευματική δύναμη. Όμως, βλέποντας τι συμβαίνει στην Ducati, καταλαβαίνουμε ότι αυτή (μοτοσυκλέτα) ήταν η πηγή των προβλημάτων του. Τα προβλήματά του ήταν αυτά της Ducati και παρόλα αυτά κέρδισε ένα Πρωτάθλημα.  

 

Στην Ινδιανάπολη είδαμε την ίδια μοτοσυκλέτα να κάνει τον Rossi να μοιάζει με έναν συνηθισμένο οδηγό. Είναι σοκαριστικό να τον ακούς να λέει ότι απλά θέλει να συναγωνίζεται τον Barbera. Η ιστορία της Ducati είναι συνυφασμένη με αυτή των Gibernau, Melandri, Hayden, Capirossi και τώρα του Rossi. Ο Stoner είναι υποτιμημένος. Η πιο ικανοποιητική στιγμή γι’ αυτόν θα πρέπει να ήταν όταν ο Pedrosa παραδέχτηκε ότι μπορεί να μάθει κάτι από τον Casey.

 

H μετάβαση του Stoner στην Honda ήταν το κερασάκι στην τούρτα καθώς η ομάδα δεν έχει κερδίσει τόσα πολλά στα 800cc όσα με αυτόν. Πρακτικά, το Πρωτάθλημα έχει κριθεί και το έχει κατακτήσει ο Casey. Aν το θέλει πραγματικά, είναι σε θέση να πάρει όσα Πρωταθλήματα επιθυμεί. Το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι αναβάτες οι οποίοι πιέζονται πολύ. Ακόμα κι αν αυτοί είχαν την ίδια μοτοσυκλέτα, πάλι θα κέρδιζε ο Stoner.

Casey, σου ζητώ συγγνώμη για όσα πιστεύαμε πριν για εσένα» κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά ο Pernat.

Επόμενο άρθρο »

Moto2, Bradl: «Ο Marquez με ανησυχεί πλέον»

« Προηγούμενο άρθρο

O Rainey στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα