• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Bradl: «Ο Marquez με ανησυχεί πλέον»
Η βαθμολογική διαφορά των δύο έχει μειωθεί
Νέα 31/08/2011 - 11:16

Μέχρι και πριν από λίγους αγώνες, ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην κατηγορία Moto2. Όμως η εκπληκτική πορεία του νεαρού, πρωτοεμφανιζόμενου σε αυτή, Marc Μarquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει τα δεδομένα και ο Bradl βλέπει ότι δεν θα κάνει τον «περίπατο» που υπολόγιζε αρχικά, στο Πρωτάθλημα.

 

Έπειτα από τη νίκη του Marquez στην Ινδιανάπολη, η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά έχει μειωθεί στους 28 βαθμούς, με τον Bradl να παραμένει επικεφαλής. Έπειτα από το Grand Prix της Ινδιανάπολις, ο Γερμανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμένα. Είχα πρόβλημα με το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας μου και δεν ήταν εύκολο να οδηγήσω όπως ήθελα, παρότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια. Κάναμε πολλές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα για να βρούμε το σωστό στήσιμο σε αυτή αλλά καθυστερήσαμε μέχρι να τα καταφέρουμε. Τουλάχιστον κάτι μάθαμε από την προσπάθειά μας. Στον αγώνα ήμουν πολύ γρήγορος και είμαι αισιόδοξος γι’ αυτό. Η διαφορά μου από τον Marquez έχει μειωθεί αλλά είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην Ινδιανάπολη.»

Επόμενο άρθρο »

Laverty: «Η Tech 3 είναι η πρώτη μου επιλογή»

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: «Casey, συγγνώμη!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα