• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: «Η Tech 3 είναι η πρώτη μου επιλογή»
Αναφέρθηκε στην προοπτική συμμετοχής στο MotoGP
Νέα 31/08/2011 - 13:22

Ως γνωστόν, η απόφαση της Yamaha να αποσυρθεί από το θεσμό του WSBK στο τέλος της χρονιάς δημιούργησε πρόβλημα στους αναβάτες της ομάδας καθώς θα πρέπει να βρουν μια νέα «θέση εργασίας».

Ο Eugene Laverty έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη συμμετοχή του στο MotoGP με την ομάδα της Yamaha Tech3 και ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Θεώρησα καλή ιδέα να πάω στον αγώνα του Brno και να επισκεφτώ τα paddock. Συνομίλησα με τον Herve Poncharal και δεν έκρυψα το γεγονός ότι η ομάδα του είναι η πρώτη μου επιλογή, εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Είναι η πρώτη μου επιλογή από τις ιδιωτικές ομάδες και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου.

 

Με την αλλαγή των κινητήρων σε 1000cc από την επόμενη χρονιά θα είναι μια καλή ευκαιρία να μεταπηδήσω στην κορυφαία κατηγορία. Βεβαίως, προς το παρόν η προσοχή μου είναι στραμμένη στο υπόλοιπο Πρωτάθλημα του WSBK και δεν θα σταματήσω την προσπάθεια να τερματίσω τρίτος.»

 

Ο Laverty έχει συμμετάσχει στα 250cc το 2007 και το 2008. Να σημειώσουμε ότι εκτός από αυτόν, ακούγονται τα ονόματα των Randy de Puniet και Bradley Smith, από την κατηγορία της Moto2, ως πιθανοί οδηγοί της Tech 3 τον επόμενο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Στο Misano θα κάνω ό,τι μπορώ»

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2, Bradl: «Ο Marquez με ανησυχεί πλέον»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα