• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mε δικούς της επιστήμονες η Ducati στο Motegi
Θα μετρούν διαρκώς το επίπεδο ραδιενέργειας
Νέα 21/09/2011 - 18:39

Όπως έγινε γνωστό, η Ducati θα στείλει Ιταλούς ειδικούς στην περιοχή της πίστας του Motegi για να κάνουν τις δικές τους μετρήσεις για την ραδιενέργεια. Όπως ανακοινώθηκε, η διαδικασία θα είναι διαρκής, όλο το 24ωρο.

Βάσει της δέσμευσης της Ducati να πράξει αυτό πείστηκε ο Valentino Rossi να παραβρεθεί στην Ιαπωνία καθώς η ομάδα θα έχει δικούς της ανθρώπους να ελέγχουν για τυχόν αυξημένο επίπεδο ραδιενέργειας.

Από την IRTA εξεδόθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Για να διαβεβαιώσουμε αυτούς που ακόμα είναι αναποφάσιστοι για το αν θα πάνε στην Ιαπωνία, θα διεξάγουμε ένα πρόγραμμα από περισσότερα τεστ. Συμφωνήσαμε με την Ducati ότι οι επιστήμονες από την Bologna oι οποίοι προετοίμασαν την δική τους έρευνα θα στείλουν στελέχη τους στο Motegi για την περίοδο του αγώνα. Θα κάνουν τις σχετικές έρευνες και κάθε πρωί θα ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους για την προηγούμενη ημέρα.

Είμαστε σίγουροι ότι οι μετρήσεις τους θα επιβεβαιώσουν αυτές που έχουν γίνει ήδη. Κάνουμε αυτή τη διαδικασία εξ ονόματος των μελών μας, ώστε ακόμα κι αν υπάρξουν ανυπόστατες φήμες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα να ελεγχθούν.»

Επόμενο άρθρο »

H Ducati 1199 Panigale το 2013 στο WSBK!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ ΣΟΑΜ: Φωτογραφικό αφιέρωμα Formula Extreme

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα