• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H ομάδα της Aspar σε πυρηνικό εργοστάσιο
Ενημερωτική επίσκεψη για να διαλυθούν οι φόβοι
Νέα 22/09/2011 - 10:34

Ο φόβος για την ενδεχόμενη ύπαρξη ραδιενέργειας στην πίστα το Motegi είναι λογικό να υπάρχει στα μέλη των ομάδων που πρόκειται να μεταβούν στην Ιαπωνία για το Grand Prix. Η ομάδα του Jorge «Aspar» Martinez επισκέφτηκε το πυρηνικό εργοστάσιο Cofrentes (Ισπανία) όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και μίλησε με τους υπεύθυνους για τον τρόπο λειτουργίας του.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν και οι Hector Barbera, Nicolas Terol και Adrian Martin, οι οποίοι ρώτησαν για το πόσο ασφαλές είναι να βρεθούν στην Ιαπωνία. Έπειτα από την επίσκεψη δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge «Aspar» Martinez:

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω το προσωπικό του εργοστασίου. Μας έδωσαν την ευκαιρία να το δούμε από κοντά και να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Όταν η Dorna αποφάσισε ότι θα διεξαχθεί το Ιαπωνικό Grand Prix η ομάδα μας υποστήριξε αμέσως την απόφαση. Ποτέ δεν αμφιβάλαμε ότι η κατάσταση στην Ιαπωνία εξομαλύνθηκε πλήρως και ότι είναι ασφαλές να αγωνιστούμε στο Motegi».

 

Hector Barbera:

«Δεν είχαμε ιδέα τι υπάρχει μέσα σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο και είχαμε την ευκαιρία να το δούμε. Το πιο θετικό στοιχείο της επίσκεψής μας είναι η διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να ταξιδέψουμε στην Ιαπωνία. Αυτό είναι πολύ καθησυχαστικό.» 

 

Νicolas Terol:

«Η επίσκεψη ήταν μια καινούργια επειρία για εμένα. Προσωπικά είμαι ήρεμος αναφορικά με την μετάβασή μας στην Ιαπωνία. Δεν νομίζω ότι οι διοργανωτές του αγώνα θα μας καλούσαν να πάμε εάν δεν ήταν ασφαλές. Στο εργοστάσιο Cofrentes έμαθα για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ιαπωνία. Ακούμε πολλές φήμες για την Fukushima αλλά αυτές προκαλούνται από φόβο. Σήμερα, όλες αυτές εξαφανίστηκαν.»

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμοι για εντολές ομάδας στην Yamaha(;)

« Προηγούμενο άρθρο

Μοto2: Εγχειρίστηκε ξανά στο πόδι ο Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα