• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλουν νίκη στην Yamaha
Θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια
Νέα 27/09/2011 - 11:56

H ομάδα της Yamaha προετοιμάζεται για το Grand Prix του Motegi και όλοι σε αυτή θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Jorge Lorenzo είναι 44 βαθμούς πίσω από τον Casey Stoner και θέλει να καλύψει τη διαφορά όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια πίστα που τη γνωρίζει καλά και στην οποία κέρδισε το 2009.

Ο Ben Spies θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στον συγκεκριμένο αγώνα και θέλει να τα πάει καλά, καθώς πέρσι έδειξε ότι έχει την ικανότητα να προσπεράσει σε αυτή την πίστα. Οι δύο αναβάτες της Yamaha, η οποία θα συμμετάσχει στο Ιαπωνικό Grand Prix με τα επετειακά χρώματά της, δήλωσαν σχετικά:

 

Jorge Lorenzo:

«Ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται στην πατρίδα της Yamaha και είναι χαρά μας να οδηγούμε σε αυτή την πίστα. Έχω κερδίσει στο Motegi και πέρσι είχα μια έντονη μάχη για το βάθρο. Θέλω να ξανακερδίσω και αυτός είναι ο στόχος μου για το Σαββατοκύριακο. Έπειτα από όλη την σύγχυση με την Fukushima είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ό,τι μπορούμε σε μια σημαντική χρονιά για την Yamaha. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!»

 

Ben Spies:

«Πέρσι, απόλαυσα πραγματικά τον αγώνα αν και απογοητεύτηκα όταν έχασα πολλές θέσεις στους πρώτους γύρους. Κατάφερα να προσπεράσω κάποιους οδηγούς και να τερματίσω όγδοος. Φέτος ελπίζω να τα πάω καλύτερα στην εκκίνηση και να μην χρειαστεί να καλύψω τόσο πολύ έδαφος. Θα έχουμε πάλι τα κόκκινα-άσπρα χρώματα τα οποία φαίνεται ότι μου φέρνουν τύχη!»

Επόμενο άρθρο »

Φιλόδοξος εμφανίστηκε ο Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Ερωτηματικό τι θα πράξει η Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα