• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φιλόδοξος εμφανίστηκε ο Barbera
Επιθυμεί να διακριθεί και στο Motegi
Νέα 27/09/2011 - 12:13

Ο Hector Barbera είναι αισιόδοξος ότι θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα και στην Ιαπωνία, έπειτα από την όγδοη θέση στην Αραγονία. Ο Ισπανός αναβάτης έχει ανάμεικτα συναισθήματα από το Ιαπωνικό Grand Prix καθώς έχει τραυματιστεί σε αυτό όσο συμμετείχε στην κατηγορία των 250cc ενώ στη συνέχεια τα πήγε καλά στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Barbera δήλωσε:

«Το Motegi είναι ένα ιδιαίτερο σιρκουί για εμένα επειδή σε αυτό είχα τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό μου αλλά κατάφερα να συνέλθω και να συνεχίσω την καριέρα μου, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί χειρότερα. Επίσης έχω σημαντικές αναμνήσεις από την Ιαπωνία όπου πήρα μερικές από πρώτες νίκες μου και θαυμάζω αυτόν το λαό. Θέλω να τους προσφέρω ένα καλό θέαμα για να τους βοηθήσω να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Το Motegi είναι μία ισορροπημένη πίστα, με σημεία έντονου φρεναρίσματος, τα οποία μου αρέσουν. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή φόρμα και θα έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την καλή δουλειά που έχει κάνει και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο.»

Επόμενο άρθρο »

O Hopkins θα λάβει μέρος στην Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλουν νίκη στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα