• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιθυμούν να διακριθούν στην Ducati
Σε μια πίστα που τα έχουν πάει καλά στο παρελθόν
Νέα 11/10/2011 - 13:31

Η ομάδα της Ducati προετοιμάζεται για την Αυστραλία, σε μια πίστα όπου πάντα βρίσκεται στο βάθρο, εκτός από το 2006 που τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Ο Valentino Rossi έχει κερδίσει εκεί εφτά φορές στην ως τώρα καριέρα του ενώ άλλες έξι φορές έχει ανέβει στο βάθρο.  

Ο Nicky Hayden κατέχει το ρεκόρ γύρου από το 2008 και πρόκειται να συμπληρώσει τις 150 συμμετοχές στα Grand Prix στο Phillip Island, σε μια πίστα που του αρέσει πολύ. Ο Αμερικανός αναβάτης έχει ανέβει τρεις φορές στο βάθρο στο συγκεκριμένο αγώνα ενώ πέρσι τερμάτισε τέταρτος. Οι δύο αναβάτες της Ducati δήλωσαν σχετικά:

 

Valentino Rossi:

«Στο Motegi, παρά την εξέλιξη που είχε ο αγώνας για εμένα εξαιτίας της πτώσης μου, υπήρξαν και κάποιες θετικές πτυχές. Δουλέψαμε αποδοτικά σε ό,τι αφορά το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και την αναλογία βάρους εμπρός-πίσω. Το Phillip Island είναι μια πίστα που η Ducati τα πάει καλά, όπως και εγώ τα πηγαίνω καλά. Ελπίζουμε να κάνουμε την ίδια καλή δουλειά όπως στην Ιαπωνία.

Σε ό,τι αφορά το χέρι μου, το πρήξιμο έχει υποχωρήσει και έχουμε μερικές ημέρες ακόμα πριν μπούμε στην πίστα. Την Παρασκευή το πρωί θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι.»

 

Nicky Hayden:

«Το Phillip Island είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς επειδή όλα είναι ξεχωριστά σε αυτόν. Η πίστα είναι γρήγορη και ευχαριστιέσαι να οδηγείς. Το ερωτηματικό είναι ο καιρός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει βροχή, αέρα, κρύο, ηλιοφάνεια. Ο Stoner κέρδισε πολλούς αγώνες με την Ducati εκεί και πέρσι θα μπορούσα να έχω ανέβει στο βάθρο αλλά άφησα χώρο στον Valentino και με προσπέρασε. Μου αρέσει η πίστα και ελπίζω να τα πάω καλά αν και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Ο Simoncelli με πλησιάζει στους βαθμούς αλλά δεν σκέφτομαι έτσι. Απλά θέλω ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα.»

Επόμενο άρθρο »

Στόχος η νίκη για την Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Θέλω βάθρο στην Αυστραλία»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα