• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στόχος η νίκη για την Honda
Θέλουν να κερδίσουν για το Πρωτάθλημα
Νέα 12/10/2011 - 14:45

Στην Honda δηλώνουν έτοιμοι για έναν πολύ θεαματικό αγώνα στην Αυστραλία. O Casey Stoner θέλει να κερδίσει εμπρός στους συμπατριώτες του και ενδεχομένως να πάρει και τον Τίτλο την ημέρα των γενεθλίων του. Ο Andrea Dovizioso θέλει να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς μπορέσει για να παραμείνει στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος ενώ ο Dani Pedrosa θέλει να κάνει έναν καλό αγώνα καθώς πέρσι ήταν τραυματίας και δεν έλαβε μέρος σε αυτόν.

Συγκεκριμένα οι τρεις αναβάτες του HRC δήλωσαν:

 

Casey Stoner:

«Κάθε χρόνο ανυπομονώ για τον αγώνα του Phillip Island που είναι μία από τις λίγες πίστες που διασκεδάζω πραγματικά. Οι άλλες δύο είναι το Brno και το Mugello. Θέλω να βρεθώ στην Αυστραλία για να δω πως λειτουργεί εκεί η μοτοσυκλέτα αλλά και για να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Πάντα μου είναι ευχάριστο να είμαι εκεί καθώς δεν βρίσκομαι συχνά στην χώρα μου. Η γενικότερη ατμόσφαιρα είναι απίστευτη και πάντα χαίρομαι το Σαββατοκύριακο του αγώνα και τους θεατές.

Ελπίζω ότι θα έχουμε έναν καλό αγώνα. Στην Ιαπωνία απογοητεύτηκα επειδή ήξερα τις δυνατότητές μας. Θέλω να πάω στην Αυστραλία και να κερδίσω όπως ήθελα να κάνω και στην Ιαπωνία. Η χρονιά ήταν πολύ καλή ως τώρα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αν καταφέρω να κερδίσω στον αγώνα της πατρίδας μου θα είναι ονειρικά. Θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, με πολλή δουλειά για το Πρωτάθλημα, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα.» 

 

Αndrea Dovizioso:

«Το Phillip Island είναι μια ωραία πίστα σε μια μοναδική τοποθεσία. Ο περσινός αγώνας δεν πήγε όπως θέλαμε εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος που δεν μου επέτρεψε να παλέψω για το βάθρο. Φέτος θέλω να ανέβω σε αυτό και να πάρω βαθμούς για να παραμείνω τρίτος στο Πρωτάθλημα. Η πίστα είναι απαιτητική και στο παρελθόν έχω προσπαθήσει πολύ. Ο βασικός παράγοντας είναι ο καιρός και η θερμοκρασία.

Από τεχνικής άποψης, η πίστα απαιτεί ένα επιθετικό στυλ οδήγησης και να στρίβεις την μοτοσυκλέτα ενώ αυτή γλιστρά. Από την αρχή της καριέρας μου στα GP, από το 2002, συμμετέχω με Honda και αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο παραμένω συγκεντρωμένος για τους τρεις τελευταίους αγώνες του 2011 και θέλω να έχω κάποια καλά αποτελέσματα για την Honda, για την ομάδα μου και τους οπαδούς μου.»

 

Dani Perdosa:

«Ανυπομονώ να πάω στο Phillip Island καθώς είναι μια πίστα με πολλές γρήγορες στροφές όπου γλιστρά η μοτοσυκλέτα. Τα ελαστικά παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς η αριστερή πλευρά τους χρησιμοποιείται περισσότερο και η αντοχή τους είναι ζωτικής σημασίας. Πέρσι προσπάθησα να επιστρέψω στην Αυστραλία έπειτα από την εγχείρηση στην κλείδα μου αλλά στις δοκιμές διαπίστωσα ότι θα ήταν αδύνατο να αντέξω και να τερματίσω στον αγώνα. Μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ και να επιστρέψω σπίτι με άδεια χέρια, έπειτα από τόση προσπάθεια. Φέτος θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα και να φύγω από την Αυστραλία με ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Doohan: «Ο Stoner είναι πιο δυνατός πνευματικά από τον Rossi»

« Προηγούμενο άρθρο

Επιθυμούν να διακριθούν στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα