• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Paolo: “O Marco γρήγορος; Πάντα αργούσε!”
Ο πατέρας του θυμάται μερικές όμορφες στιγμές
Νέα 30/10/2011 - 14:25

O Paolo Simoncelli βρέθηκε με φίλους, μετά την τελετή και θυμήθηκε μερικές από τις συνήθεις του Μάρκο. Το πρώτο που του ήρθε στο μυαλό είναι ο θαυμασμός που είχε ο Μάρκο στον πιλότο της Formula 1 Gilles Villeneuve του οποίου το βίντεο έβλεπε συνεχώς: 

“Έφερα στο σπίτι ένα βίντεο αφιερωμένο στον Gilles, μετά τον θάνατό του και ο Μάρκο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτό. Το έβλεπε συνεχώς, μέχρι που έφτασε στο σημείο η μητέρα του να πάρει την κασέτα, γιατί άρχισε να του γίνεται εμμονή”, είπε ο πατέρας του.

Σε μια περίεργη σύμπτωση της μοίρας, ο Paolo μίλησε για μια τριανταφυλλιά που είχε φυτέψει όταν ο Γαλλο-Καναδός οδηγός σκοτώθηκε. Το φυτό μεγάλωσε υγιές και δυνατό και μάλιστα το μεταφυτεύσαν όταν από το Riccione όπου έμεναν, μετακόμισαν στο Coriano, πριν από κάμποσα χρόνια. Για κάποιον άγνωστο λόγο φέτος η τριανταφυλλιά μαράζωσε και πέθανε. Βλέποντας τόσο υλικό από τον μεγάλο αυτό οδηγό, τον Gilles Villeneuve, ο Marco σίγουρα απορρόφησε κάποια στοιχεία των αγώνων, ειδικά για την επιμονή, την αφοσίωση, αλλά και το φυσικό ταλέντο που πρέπει να δείχνεις και να έχεις σε αυτό που κάνεις. Τα στοιχεία αυτά είναι που έκαναν και τους δύο αγαπητούς στο κοινό του μηχανοκίνητου κόσμου.

 

“Πάντα του έλεγα να συνεχίζει να μάχεται, στους πρώτους του αγώνες στα minimoto. Του έλεγα ότι ακόμη κι αν ήταν τελευταίος έπρπε να προσπαθεί όσο δυνατά γίνεται, να περάσει τον οδηγό που ήταν μπροστά του”, θυμήθηκε ο Paolo.

H ειρωνεία της καθημερινής τους ζωής είναι ότι ο Marco Simoncelli έδειχνε την ταχύτητά του μονο μέσα στην πίστα. Όπως η μητέρα του Rosella σχολίασε σε κάτι που έιχε γράψει για τον ίδιο αρκετά χρόνια νωρίτερα, ο "Sic" ήθελε να κάνει τα πράγματα στο δικό του ρυθμό, που μερικές φορές ήταν εκνευριστικός για τους γύρω του. Οι γονείς του θυμούνται διάφορα που σκαρφιζόταν για να αργεί.

“Μια φορά πηγαίναμε στην Bologna για να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο με την Honda και με περιέργεια ανακάλυψα ότι ήμασταν στην ώρα μας στην πόλη. Αλλά μόλις πήγαμε στο ξενοδοχείο ο Marco μπήκε στο μπάνιο και τελικά καταλήξαμε να αργήσουμε 15΄λεπτά για την συνάντηση”, είπε ο πατέρας του.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hayes στην θέση του Edwards στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

O Marco γύρισε στο σπίτι του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα