• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μήνυση στην Paris Hilton από την ομάδα της
Για αθέτηση συμβολαίου, με 2 μόλις εμφανίσεις
Νέα 14/11/2011 - 20:52

Οι χορηγίες διασημοτήτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Στο παρελθόν οι Francesco Totti, Clarence Seedorf, Antonio Banderas, Vasco Rossi και Michael Jordan έχουν συνδέσει το όνομά τους με ομάδες μοτοσυκλέτας. Πολλές από αυτές τις συνεργασίες δεν πήγαν καλά, αλλά καμία δεν έφτασε στο επίπεδο που έφτασε τώρα η σχέση της Paris Hilton με την ομάδα του Maverick Vinalles. 

Η εταιρία SuperMartXé, μια εταιρία που οργανώνει πάρτι και εκδηλώσεις, η οποία έδωσε το όνομά της στην ομάδα μαζί με αυτό της Hilton, πήγε στην Valencia έτοιμη με την μήνυση στο χέρι, για να της την επιδώσει εκεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι το συμβόλαιό της μιλούσε για παρουσία της και στα 17 Grands Prix της χρονιάς για την κατηγορία και να συμμετέχει σε πάρτι που θα διοργανώνονταν από τον χορηγό αυτό. Αντ' αυτού η Paris Hilton εμφανίστηκε μόνο στο Grand Prix της Βαρκελώνης και στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς στην Valencia.

Έτσι λοιπόν ο χορηγός της την μήνυσε και ζητάει τις απώλειες από την μη τήρηση του συμβολαίου. Επίσης η ομάδα δεν έμεινε ικανοποιημένη από τη συνεργασία, αφού οι ελπίδες να βρουν και άλλους χορηγούς, που θα επηρεαζόταν από το όνομα της, δεν βγήκαν αληθινές τελικά.

Όμως η χρονιά πήγε καλά στο αγωνιστικό μέρος, με τις 4 νίκες του Maverick Vinalles, στις πίστες: Le Mans, Motegi, Sepang και Valencia.

Αυτό που έγινε γνωστό από αυτήν την υπόθεση είναι ότι η Hilton όχι μόνο δεν βοηθούσε αλλά πληρωνόταν μάλιστα από αυτήν!

 

Επόμενο άρθρο »

Εγχειρίστηκε στο χέρι ο Hopkins

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: “Η πραγματική δουλειά αρχίζει τώρα”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα