• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Sidi στο International Motorcycle Show
Που έγινε στο Μιλάνο
Νέα 17/11/2011 - 00:51

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 

Η Sidi είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση EICMA η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο. Η διοργάνωση ήταν επιτυχής, τα περίπτερα των εταιρειών κάλυψαν μια έκταση 135.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 500.000.

 

Βεβαίως, το ενδιαφέρον τους προσέλκυσε η νέα συλλογή της Sidi η οποία λανσάρισε νέα προϊόντα, με νέους χρωματισμούς τόσο για εντός δρόμου όσο και για εκτός δρόμου χρήση. Έτσι τα Vortice, Vortice Air και ST καθώς και τα Crossfire, Crossfire SRS όπως και οι καινούργιες μπότες Tour Gore, Tour Rain, Traffic Rain, Street Rain και Apex.

Υπήρχαν και κάποιες ειδικές εκδόσεις από τη συλλογή της Sidi όπως π.χ. οι χρυσές μπότες Crossfire που φορούσε ο Tony Cairoli όταν κατέκτησε το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα motocross ή oι μπότες Vortice «Colin Edwards replica» που δημιουργήθηλαν προς τιμήν του Αμερικανού αναβάτη.

 

Παρόντες στον εκθεσιακό χώρο της Sidi ήταν πολλοί διάσημοί αναβάτες όπως ο Alvaro Bautista, o Loris Capirossi, o Toni Cairoli οι οποίοι συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους και υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ ως επισκέπτες ήταν και ο Oscar Freire, τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ποδηλασίας, και η Ιταλίδα Πρωταθλήτρια αγώνων Noemi Cantele.

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Εκτός θεσμού η Αlstare Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

O δρόμος του Simoncelli

Χορηγοί