• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O de Puniet δοκιμαστής της Ducati;
Φήμες θέλουν να παραμένει στην ομάδα
Νέα 16/11/2011 - 19:56

Ο Randy de Puniet φαίνεται ότι, προς το παρόν, μένει χωρίς «θέση εργασίας» στο ΜotoGP για την επόμενη χρονιά. Αν και αρχικά φημολογούταν ότι θα πάει στην LCR Honda, αυτό δεν θα γίνει καθώς τη θέση του θα πάρει ο Stefan Bradl, ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2.  

O de Puniet δοκίμασε την Suzuki στο τεστ της Valencia, όπου μάλιστα τα πήγε καλά, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η Ιαπωνική ομάδα θα εγκαταλείψει το θεσμό. Ο Γάλλος έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως οδηγός της Moto2 ή με μια ομάδα CRT αλλά ούτε και στο WSBK, εκτός και εάν έχει πρόταση από μια ανταγωνιστική ομάδα.  

 

Πάντως οι τελευταίες φήμες που ακούγονται στην Ιταλία θέλουν τον de Puniet να παραμένει στην Ducati ως οδηγός-δοκιμαστής για να συμβάλλει στην εξέλιξη της GP12, πριν αυτή παραδοθεί στους Valentino Rossi και Nicky Hayden για την επόμενη χρονιά.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει και ακόμα μία θετική διάσταση (για την ομάδα και τον ίδιο). Ο de Puniet, ο οποίος είναι ταχύτερος από τους Franco Battaini και Vitto Guareschi που εκτελούν χρέη δοκιμαστή, θα μπορεί να λάβει μέρος σε κάποιο αγώνα, ως έκτακτος οδηγός, σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου από τους επίσημους οδηγούς της Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία Gresini-FTR

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa σκέφτεται να κάνει εγχείριση πάλι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα