• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pedrosa σκέφτεται να κάνει εγχείριση πάλι
Στην δεξιά κλείδα του
Νέα 16/11/2011 - 17:11

Όπως έγινε γνωστό, ο Dani Pedrosa αμφιταλαντεύεται για το εάν πρέπει να κάνει σύντομα εγχείρηση για να αφαιρέσει την πλάκα τιτανίου που έχει τοποθετηθεί στην δεξιά κλείδα του ή να αναβάλει την επέμβαση για το τέλος του 2012, δηλαδή μετά το τέλος του επόμενου Πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι στον Ισπανό αναβάτη τοποθετήθηκε η πλάκα έπειτα από την πολυσυζητημένη πτώση του κατά τη σύγκρουσή του με τον Marco Simoncelli στην Γαλλία, τον περασμένο Μάιο.  

Σε δηλώσεις του ο Pedrosa επισήμανε:  

«Πρέπει να σκεφτούμε εάν θα αφαιρέσουμε την πλάκα από τη δεξιά κλείδα και πρέπει να δούμε με τους γιατρούς πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να γίνει αυτό. Είναι καλό να την βγάλουμε αλλά δεν πρέπει να γίνει πρόωρα, γι’ αυτό κάποιες φορές χρειάζεται να περιμένεις ακόμα και έναν χρόνο γι’ αυτό. Αν δεν κάνω την επέμβαση τότε, θα πρέπει να την κάνω στα μέσα της χρονιάς. Προς το παρόν, αυτό που πρέπει να αναλογιστούμε είναι εάν θα την κάνουμε και πότε.»

 

Ο Pedrosa είπε ότι θα επωφεληθεί αυτό το διάστημα για να δυναμώσει τον δεξί του ώμο και πρόσθεσε:

«Ακόμα, τα κόκκαλά μου είναι αδύναμα επειδή έχασα πολλή μυϊκή μάζα ενώ και οι τένοντες μου είναι αδύναμοι, όμως μέχρι τον χειμώνα θα γυμναστώ για να επανακτήσω τη δύναμή μου. Δεν πονά πλεόν αλλά δεν είμαι τόσο δυνατός σε αυτή την περιοχή (ώμος) όπως πριν.»

Επόμενο άρθρο »

O de Puniet δοκιμαστής της Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Συνεργασία της Suzuki με την Yoshimura

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα